Θεσσαλονίκη: Γιατί …άφρισε το συντριβάνι στον Λευκό Πύργο (Video)

Θεσσαλονίκη: Γιατί …άφρισε το συντριβάνι στον Λευκό Πύργο (Video)

Με ένα περίεργο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι σήμερα όσοι περνούσαν από την πλατεία Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

Περπατώντας στην παραλιακή λεωφόρο είδαν το σιντριβάνι που βρίσκεται μεταξύ του Λευκού Πύργου και του Βασιλικού Θεάτρου, γεμάτο αφρούς.

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο event του δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά για μία φάρσα αγνώστων, που βρήκαν την ευκαιρία να ρίξουν μέσα σαμπουάν και να γεμίσουν με αφρό το σιντριβάνι.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το αφρισμένο σιντριβάνι σχολιάζοντας με χιούμορ το θέαμα.

Για «αχαρακτήριστη συμπεριφορά» κάνει λόγο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος, Θανάσης Παππάς, σε ανακοίνωση του, αναφορικά με τη ρίψη σαμπουάν, από αγνώστους, στο σιντριβάνι του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

«Το περιστατικό με τα “παιχνίδια” ορισμένων με σαμπουάν σε κεντρικά σιντριβάνια του Δήμου Θεσσαλονίκης καταδεικνύει ότι η παραβατικότητα επιδρά αποφασιστικά στην απαξίωση των δημόσιων υποδομών» τονίζει ο κ. Παππάς και υπογραμμίζει ότι όλοι οι φορείς πρέπει να συμβάλλουν στην πάταξη φαινομένων φθοράς στη δημοτική περιουσία (κτίρια, πάρκα, παιδικές χαρές κ.ά.).

«Δεν αρκούν οι προθέσεις και δράσεις του Δήμου, αλλά απαιτούνται μείζονες παρεμβάσεις από τη συντεταγμένη πολιτεία» σημειώνει ο αντιδήμαρχος.

Πηγή: Thestival

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter