Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Θεσσαλονίκη: Γιορτινό τραπέζι για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Γιορτινό τραπέζι αγάπης για 800 ανθρώπους, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, θα στηθεί την παραμονή των Χριστουγέννων από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, σε χώρους της φοιτητικής λέσχης.

Πρόκειται για άτομα που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές υπηρεσίες του κεντρικού δήμου και στα οποία θα παρατεθεί χριστουγεννιάτικο γεύμα στο πλαίσιο της δημιουργίας εορταστικού κλίματος, με πνεύμα αλληλεγγύης.

«Και φέτος διοργανώνουμε σε συνεργασία με το ΑΠΘ το γεύμα των Χριστουγέννων για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης» δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του δήμου, Καλυψώ Γούλα.

Επίσης, αύριο θα παραδοθούν συνολικά 1.000 πακέτα τροφίμων σε άπορες οικογένειες. Τα τρόφιμα που προέρχονται από δωρεές ιδιωτών και επιχειρήσεων θα μοιραστούν από τα γραφεία των κατά τόπους δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ ειδικά για τους πολίτες που προέρχονται από τη Β’ δημοτική κοινότητα τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από το κτίριο Κοινωνικής Πολιτικής, στην οδό Μοναστηρίου 53-55.

«Το γεύμα των Χριστουγέννων, όπως και η διανομή των τροφίμων, γνωρίζουμε καλά ότι δεν επιλύει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες αυτές, ωστόσο αποτελεί μια ελάχιστη συνεισφορά ενόψει των Χριστουγέννων» πρόσθεσε η κ. Γούλα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.