Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής

Θεσσαλονίκη: Κάνει πίσω ο Μπουτάρης για τους ιδιώτες στην καθαριότητα

Και ενώ όλα έδειχναν ότι σήμερα το μεσημέρι θα συμμετέχει στην αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμου της Θεσσαλονίκης, ιδιώτης τελικά η διαδικασία με απόφαση του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη "παγώνει".

Στις 13.00 θα συνεδριάσει εκτάκτως η εκτελεστική επιτροπή του δήμου Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή των εργαζομένων προκειμένου να βρεθεί κοινό σημείο επαφής και συμβιβαστική λύση μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης του δήμου.

Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν κάποιες προτάσεις, ωστόσο αυτές δεν έγιναν γνωστές.

Σε ερώτηση για το αν θα αποσύρει την απόφαση του να απευθυνθεί σε ιδιώτη, σε περίπτωση που βγει πλήρης ο στόλος των απορριμματοφόρων και όλοι εργαζόμενοι στους δρόμους, ο Γιάννης Μπουτάρης είπε:

"Δεν με νοιάζει πόσοι εργαζόμενοι και πόσα απορριμματοφόρα θα βγουν. Εμένα με νοιάζει να καθαρίσει η πόλη".

Όπως φαίνεται δήμος Θεσσαλονίκης και εργαζόμενοι βρίσκουν σημείο επαφές. Οριστικό αποτέλεσμα για το τι θα συμβεί με την αποκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους της πόλης αναμένεται να δοθεί μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.