Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Αόριστες απαντήσεις σε συγκεκριμένο ερώτημα

Θεσσαλονίκη: Καρτέρι στον Κυριάκο από απολυμένο σχολικό φύλακα (Video)

Μια απρόσμενη συνάντηση που τον έφερε σε αμηχανία είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 7ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Απολυμένος σχολικός φύλακας τον περίμενε στην αίθουσα και μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε από μπροστά του, τον σταμάτησε και ακολούθησε ένας σύντομος διάλογος.

Ο σχολικός φύλακας του απηύθυνε ένα ερώτημα. «Εσείς ο ίδιος προσωπικά με αποφάσεις σας, μας βγάλατε σε διαθεσιμότητα και ανεργία. Είμαι νεοδημοκράτης από το 1989, ποιος ο λόγος την επόμενη ημέρα να ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ο ίδιος προσωπικά με έδιωξε και με έβγαλε σε ανεργία;».

«Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Θα ψηφίσεις τη Νέα Δημοκρατία αν σε πείσανε όλα τα υπόλοιπα, αλλά το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Μην επανέλθουμε εκεί ήταν μια πολύ επώδυνη περίοδος για όλους μας, πρώτα για σας, αλλά και για μένα» του απάντησε κ. Μητσοτάκης και απομακρύνθηκε...

Πηγή: thestival.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.