Θεσσαλονίκη: Καυτό νερό από καλοριφέρ λεωφορείου χύθηκε πάνω σε επιβάτιδα

Θεσσαλονίκη: Καυτό νερό από καλοριφέρ λεωφορείου χύθηκε πάνω σε επιβάτιδα

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε μία γυναίκα 61 χρόνων στη Θεσσαλονίκη όταν χύθηκε πάνω της καυτό νερό από το σύστημα θέρμανσης του λεωφορείου στο οποίο επέβαινε!

Επιβάτιδα αστικού λεωφορείου τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου», όταν από “σκάσιμο” και διαρροή στο σύστημα θέρμανσης του οχήματος, χύθηκε καυτό νερό πάνω της. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το περιστατικό συνέβη το πρωί σε λεωφορείο της γραμμής 14 του ΟΑΣΘ την ώρα που κινούνταν στην οδό Γρ Λαμπράκη. Ο οδηγός ακινητοποίησε αμέσως το όχημα ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε την 61 ετών επιβάτιδα. Για το περιστατικό διενεργείται αστυνομική προανάκριση και παραγγέλθηκε πραγματογνωμοσύνη.

Ως ένα «ατυχές γεγονός» που οφείλεται σε κατασκευαστικό θέμα του αστικού λεωφορείου, χαρακτήρισε το προαναφερόμενο περιστατικό ο διευθυντής συντήρησης οχημάτων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Σαββίδης. Όπως είπε «πρόκειται για σωλήνες εντός του οχήματος, που εκτείνονται από τη μέση και πέρα του λεωφορείου και δεν είναι καλυμμένοι με κάποιο υλικό από την κατασκευή του. Αυτοί οι σωλήνες πηγαίνουν στο καλοριφέρ του οχήματος και τους διαπερνά αντιψυκτικό διάλυμα. Το πιο πιθανό είναι- πρόσθεσε- κάποιος επιβάτης χωρίς να το θέλει και χωρίς να το αντιληφθεί , να τους κούνησε σε κάποιο σημείο».

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Σαββίδης επισήμανε ότι για το περιστατικό δεν τίθεται «θέμα παλαιότητας του αστικού λεωφορείου» ενώ συμπλήρωσε πως «το συγκεκριμένο όχημα, συντηρήθηκε στις 29 Ιανουαρίου φέτος». Ο ίδιος σημείωσε ότι ήδη ανεξάρτητος πραγματογνώμονας προχώρησε σε έρευνα εντός του αστικού οχήματος.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter