Θεσσαλονίκη: Κλειστά τα σχολεία – Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει λόγω παγετού

Θεσσαλονίκη: Κλειστά τα σχολεία  – Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει λόγω παγετού

Κλειστοί παραμένουν ορισμένοι επαρχιακοί δρόμοι του νομού Θεσσαλονίκης λόγω του ισχυρού παγετού. Επίσης, απαγορεύεται και η κυκλοφορία οχημάτων άνω των 3,5 τόνων.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, έχει αποφασιστεί η διακοπή κυκλοφορίας, στην Επαρχιακή Οδός Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου, Επαρχιακή Οδός Προχώματος – Αγιονερίου, Επαρχιακή Οδός Ξηροχωρίου – Νέας Φιλαδέλφειας και στην Επαρχιακή Οδός Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου.

Επιπλέον, απαγορεύεται η κυκλοφορία σε οχήματα άνω των 3,5 τόνων στον κάθετο άξονα Ευζώνων του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στο τμήμα της από 484 +470χλμ έως το 513 +470χλμ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κλειστά τα σχολεία

Με την υπ’ αρ. πρωτ. ΟΙΚ. 29/ 9-1-2019 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης (του νομού Θεσσαλονίκης) θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στην περιοχή και ιδιαιτέρως των χαμηλών θερμοκρασιών (παγετός), ειδικά τις πρωινές ώρες. Η απόφαση αναλόγως των καιρικών συνθηκών θα επαναπροσδιοριστεί.

Πηγή: seleo.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter