Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για τον αγώνα δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη»

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για τον αγώνα δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη»

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν αύριο σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, λόγω διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου 10χλμ., 5χλμ., 2 χλμ. και Δυναμικού Βαδίσματος, με την επωνυμία «Τρέχω για τα Στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη», στον Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης και στον Δήμο Παύλου Μελά, γνωστοποίησε με σημερινή της ανακοίνωση η Διεύθυνση Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Με βάση την ανακοίνωση, αύριο, από τις 10.30 το πρωί δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων των αγώνων, στις εξής οδούς:

*στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της εισόδου του Στρατοπέδου Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το ύψος της Πλατείας Επταλόφου και καθ΄ όλο το πλάτος αυτής,

*στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, από το ύψος της Πλατείας Επταλόφου μέχρι την οδό 28ης Οκτωβρίου και καθ΄ όλο το πλάτος αυτής,

*στην οδό 28ης Οκτωβρίου, από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ακριτών και μόνο στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά,

*στην οδό Ακριτών από την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι την οδό Λαγκαδά και μόνο στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά,

*στην οδό Λαγκαδά, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ακριτών,

*στην παράπλευρη οδό της οδού Λαγκαδά (ρεύμα πορείας προς την αερογέφυρα Σταυρούπολης),

*από την οδό Δαβάκη μέχρι την Λεωφόρο Στρατού και καθ΄ όλο το πλάτος αυτής,

*στην Λεωφόρο Στρατού, από την οδό Λαγκαδά μέχρι την είσοδο του Στρατοπέδου Καρατάσου και καθ΄ όλο το πλάτος αυτής.

Πληροφορίες για τον αγώνα

Ο αγώνας «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη» με σύνθημα: Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί!, υποστηρίζεται από τον Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλες τις ηλικίες και θα διεξαχθεί με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Περιλαμβάνει διαδρομές 10 χλμ, 5χλμ που θα ενώνουν τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου (ώρες έναρξης 11.00 πμ και 11.30 πμ), καθώς και διαδρομές, 2 χλμ, 2 χλμ δυναμικού βαδίσματος και 2 χλμ για ΑΜΕΑ (ώρα έναρξης 11.40) που θα έχουν όπως και πέρυσι αφετηρία και τερματισμό αυτά του Παύλου Μελά και του Καρατάσιου.

Στόχος των διοργανωτών για το φετινό αγώνα, πέρα από το αδιαμφισβήτητο μήνυμα της υγείας και του αθλητισμού, την ενεργοποίηση των πολιτών για την ανάκτηση του δημόσιου χώρου από την κοινωνία, είναι η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση – κινητοποίηση των πολιτών για το έργο του Συλλόγου «Λάμψη» που ιδρύθηκε το 1987 από γονείς της Βόρειας Ελλάδας.

Νέες εγγραφές για συμμετοχή στις διαδρομές, θα γίνονται δεκτές μόνο την ημέρα του αγώνα και συγκεκριμένα

– Για συμμετοχή στις διαδρομές 10 χλμ, 5χλμ, θα πραγματοποιούνται εγγραφές στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, ώρες 08.30 – 09.30

– Για συμμετοχή στις διαδρομές 2 χλμ, 2 χλμ δυναμικού βαδίσματος και 2 χλμ για ΑΜΕΑ, θα πραγματοποιούνται εγγραφές στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, δίπλα στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, ώρες 08.30 – 11.00.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter