Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τουλάχιστον θα έχουν κλιματισμό

Θεσσαλονίκη: Λιγότερα λεωφορεία στους δρόμους λόγω ...θέρους

Από το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 αρχίζει η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων. Κατά 20% μειωμένα από τη χειμερινή περίοδο, όλα τα λεωφορεία θα διαθέτουν σύστημα κλιματισμού , 2 ΕΞΠΡΕΣ δρομολόγια προς τις παραλίες της Επανομής και της Μηχανιώνας

Αναλυτικά

ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ο.Α.Σ.Θ.

ΑΠΟ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 31η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Από το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 αρχίζει η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων, σύμφωνα με το οποίο θα κυκλοφορούν καθημερινά 418 λεωφορεία έναντι των 523 που κυκλοφορούσαν κατά τη φετινή χειμερινή περίοδο, ήτοι μειωμένα μόνο κατά 20% παρά την κατά 30% τουλάχιστον μείωση της επιβατικής κίνησης λόγω των θερινών διακοπών.

Για το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται:

Από το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στους αριθμούς 11085 και 2310 981 100.

Από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.grμέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και στη διεύθυνση m.οasth.gr μέσω κινητού τηλεφώνου.

Πηγή: seleo.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.