Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Θεσσαλονίκη: Νεαρός ακινητοποίησε τρένο με ψέματα!

Ένας 24χρονος, ακινητοποίησε για δυο ώρες την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Αθήνα, λέγοντας πως μέσα στο τρένο υπάρχει ύποπτο αντικείμενο.

Μετά την ψεύτικη πληροφορία, το τρένο έμεινε ακινητοποιημένο ώσπου να ολοκληρωθούν οι αναγκαίοι έλεγχοι της αστυνομίας. Η ιστορία ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 24χρονος -για τον οποίο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν ήταν κι ο ίδιος επιβάτης στο τρένο- προσέγγισε τον οδηγό της αμαξοστοιχίας, που έκανε στάση στη Θεσσαλονίκη, και τον ενημέρωσε ότι εντόπισε ύποπτο αντικείμενο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία και μετά από έλεγχο δύο ωρών στα βαγόνια και τις αποσκευές, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε κάτι επικίνδυνο ή ύποπτο, οπότε η αμαξοστοιχία συνέχισε με καθυστέρηση την πορεία της προς τον τελικό προορισμό της. Ο νεαρός συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων και παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ άγνωστα παραμένουν προς το παρόν τα αίτια της πράξης του._

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.