Θεσσαλονίκη – Νοτοπούλου: Ποιος ευθύνεται που ο εργολάβος του μετρό ζητά 50-70 εκατ. για καθυστερήσεις;

Θεσσαλονίκη – Νοτοπούλου: Ποιος ευθύνεται που ο εργολάβος του μετρό ζητά 50-70 εκατ. για καθυστερήσεις;

Με ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρει ότι ο εργολάβος του μετρό Θεσσαλονίκης ζητά 50-70 εκατομμύρια ευρώ για καθυστερήσεις. Αναρωτιέται μάλιστα ποιος ευθύνεται και σημειώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας ήταν σαφείς. 

Θυμίζει μάλιστα τι είχε πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:

«Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μια γκάφα, για μια προχειρότητα από πλευράς του πρωθυπουργού, ο οποίος ήρθε στην ΔΕΘ και έδωσε “πάσα” στο νέο εθνικό εργολάβο, παραδεχόμενος καθυστερήσεις που δεν υπάρχουν. Εγώ θα έλεγα ότι δεν πρόκειται για γκάφα, ούτε για προχειρότητα, ούτε για ερασιτεχνισμό, αλλά πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και ωραίο δώρο στον νέο εθνικό εργολάβο, ο οποίος από αυτή την καθυστέρηση στην πλάτη των πολιτών της Θεσσαλονίκης, θα κερδίσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις»

Διαβάστε τι αναφέρει:

Ο εργολάβος που κατασκευάζει το Μετρό Θεσσαλονίκης διεκδικεί με επιστολή του 50 – 70 εκ. ευρώ ως αποζημιώσεις για καθυστερήσεις. Ποιος φέρει ακέραια την ευθύνη για τη σταδιακή μετατροπή του σημαντικότερου έργου υποδομής της πόλης σε νέα αμαρτωλή υποθαλάσσια, το γνωρίζουν πλέον όλοι.

Και μη σπεύσουν να πουν ότι δεν είχαμε προειδοποιήσει. Στην τελευταία ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν σαφής:

«Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μια γκάφα, για μια προχειρότητα από πλευράς του πρωθυπουργού, ο οποίος ήρθε στην ΔΕΘ και έδωσε “πάσα” στο νέο εθνικό εργολάβο, παραδεχόμενος καθυστερήσεις που δεν υπάρχουν.Εγώ θα έλεγα ότι δεν πρόκειται για γκάφα, ούτε για προχειρότητα, ούτε για ερασιτεχνισμό, αλλά πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και ωραίο δώρο στον νέο εθνικό εργολάβο, ο οποίος από αυτή την καθυστέρηση στην πλάτη των πολιτών της Θεσσαλονίκης, θα κερδίσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις.», Αλέξης Τσίπρας, 13-09-19.

https://www.facebook.com/Notopoulou.Katerina/posts/2578579572357667?__xts__%5B0%5D=68.ARBAzEeYlPL_TfzZQvZSRA6l8CPYl4EHP_try0DpexGf1eotoNxuU0JqespuJTSyp7m1UMMAWXn211he4N_NsJHBgIc8kS99djji2fkMSDQ6Sb1KcmTvJ_w3UXRMOSJg_vn9DCg_bp3CyFGAA67iVaQLUTR95UtjX3eVOXzn0d4W3x5OIaKk-lBAVZ_-jDZoMnEYOvzBGqmje_Pnt6FFQy5WxKM8ZDMywr2HZH5bENGJfYh_w9_pYpue0VnPM5CiGelByEmlE7cdkbQ5sSEVtcwbTF3xNyQPAQIt5dMPLZUKLu4qggdWoVzevBt0rvBZpEWLBuXsIDK7ljBuCvoKqFt5kmGm&__tn__=-R

Ο εργολάβος που κατασκευάζει το Μετρό Θεσσαλονίκης διεκδικεί με επιστολή του 50 – 70 εκ. ευρώ ως αποζημιώσεις για…

Gepostet von Κατερίνα Νοτοπούλου am Montag, 4. Mai 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter