Θεσσαλονίκη: Πατσατζίδικο ζητά 800.000 ευρώ από απολυμένους ντελιβεράδες

Θεσσαλονίκη: Πατσατζίδικο ζητά 800.000 ευρώ από απολυμένους ντελιβεράδες

Πατσατζίδικο στη Θεσσαλονίκη κατέθεσε αγωγή διεκδικώντας συνολικά 800.000 ευρώ από απολυμένους ντελιβεράδες τους οποίους κατηγορεί για δυσφήμηση της επιχείρησης.

Η υπόθεση εκδικάζεται την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή, η επιχείρηση θέλει, την ώρα που η κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη άλλους δύο νέους εργαζόμενους διανομείς να χάνουν την ζωή τους σε εργατικά δυστυχήματα εν ώρα εργασίας, να φιμώσει τους εργαζόμενους που διεκδικούν τα δικαιώματα τους, το Συνδικάτο και συνολικά το συνδικαλισμό, και κυρίως, οι εργοδότες του κλάδου προσπαθούν να σταματήσουν τη δράση και τους αγώνες της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων που αγωνίζεται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο για να οργανώσει τους διανομείς, να αναδείξει, να καταγγείλει και να βάλει τέλος στις άθλιες και μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας.

Η Επιτροπή, μάλιστα, καταγγέλλει στην ανακοίνωσή της ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση ζητά τα φιλοδωρήματα και το νερό(!) που πίνουν οι διανομείς να συνυπολογίζονται ως μέρος του μισθού τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter