Από τις πρωινές ώρες

Θεσσαλονίκη: Πέντε συγκεντρώσεις σήμερα ενόψει της ΔΕΘ

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία ανοίγουν τον χορό των κινητοποιήσεων, παραμονή εγκαινίων της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έχει προγραμματίσει πορεία "Σωτηρία της Δημόσιας Υγείας" από το Ιπποκράτειο προς το ΥΜΑΘ.

Η ΠΟΕΔΗΝ έχει κηρύξει 8ωρη στάση εργασίας από τις 7πμ έως τις 3μμ για τα όμορα νοσοκομεία και 4ωρη στάση εργασίας από τις 8πμ έως τις 12μμ για τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία έχουν δώσει ραντεβού για τη συγκέντρωση στις 8πμ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Εκτός από τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) στις 08:00 το πρωί, συγκεντρώσεις έχουν προγραμματίσει:

Το σωματείο εργαζομένων στη ΕΥΑΘ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά της ιδιωτικοποίησης της Εταιρείας στις 11:30, μπροστά από το κτήριο της ΕΥΑΘ.

Τα μέλη του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από τα γραφεία της Δ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης στην οδό Β. Ηρακλείου, με θεσμικά και οικονομικά αιτήματα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, διοργανώνουν μέλη του Π.Α.ΜΕ. στην πλατεία Ευόσμου στις 12.30, για τα ΕΛ.ΠΕ.

Πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία έχουν προγραμματίσει στις 18.00 μπροστά από το Άγαλμα Βενιζέλου, οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας ενόψει των εγκαινίων της 82ης Δ.Ε.Θ.

Το κάλεσμα για τη διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.), Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ.), Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Α.Λ.Σ.).

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.