Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους ξανά τα απορριματοφόρα

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους ξανά τα απορριματοφόρα

Ένα – ένα, λύνονται τα προβλήματα που τις τελευταίες ημέρες έκαναν δύσκολη τη ζωή των κατοίκων της Θεσσαλονίκης. Από τη μία, τα αστικά λεωφορεία ξεκίνησαν ξανά τα δρομολόγιά τους, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποδέχτηκαν τις υπουργικές δεσμεύσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων τους και τερμάτισαν την επίσχεση εργασίας, ενώ από την άλλη, ξεκίνησε η αποκομιδή των σκουπιδιών, αμέσως μετά τη λήξη της απεργίας της ΠΟΕ – ΟΤΑ. 

Τα απορριμματοφόρα επέστρεψαν στους δρόμους, μετά τη λήξη της 48ωρης απεργίας της ΠΟΕ–ΟΤΑ, στην οποία συμμετείχαν και οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.

Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, τα πρώτα απορριμματοφόρα, με το προσωπικό ασφαλείας, ξεκίνησαν την αποκομιδή, ενώ από νωρίς το πρωί, το σύνολο των εργαζομένων επιχειρεί να βάλει τάξη στην πόλη.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο για την καθαριότητα, Θωμά Ψαρρά, προτεραιότητα έχει το ιστορικό κέντρο – εκεί όπου παρουσιάστηκαν και τα μεγαλύτερα προβλήματα λόγω του μεγάλου όγκου των απορριμμάτων από τα καταστήματα εστίασης – ενώ τις επόμενες ώρες, αναμένεται να καθαρίσουν όλες οι γειτονιές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter