Θεσσαλονίκη: Συγχαρητήρια Μπουτάρη σε Ζέρβα

Θεσσαλονίκη: Συγχαρητήρια Μπουτάρη σε Ζέρβα

“Έκπληξη ήταν η είσοδος του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ “Πρακτορείο FM”, ο απερχόμενος δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης απαντώντας στην ερώτηση αν ήταν έκπληξη, η διαφαινόμενη, σύμφωνα με το exit poll και τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα νίκη του κ. Ζέρβα.

Ο κ Γιάννης Μπουτάρης είπε συγκεκριμένα ότι : “έκπληξη ήταν η πρώτη Κυριακή όπου βγήκε στον δεύτερο γύρο ο Κωνσταντίνος. Δούλεψε πολύ τα τρία-τέσσερα τελευταία χρόνια, είχε αυτή τη φιλοδοξία μια χαρά να γίνει δήμαρχος και δούλεψε πολύ, δούλεψε συστηματικά και το πέτυχε.Συγχαρητήρια”.

Ο κ.Μπουτάρης εξέφρασε την άποψη ότι η λειτουργία του νέου δημοτικού συμβουλίου δεν θα είναι εύκολη. Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο κ Ζέρβας διαθέτει 7 δημοτικούς συμβούλους εξέφρασε την άποψη ότι “θα είναι πολύ δύσκολο να αποκαταστήσει το καινούργιο δημοτικό συμβούλιο μια ομαλή διοικητική λειτουργία και αποτελεσματική λειτουργία. Μακάρι όλοι και αυτό δεν εξαρτάται από τον δήμαρχο, εξαρτάται από την αντιπολίτευση, να συναινέσουν, να μπορέσουν να συνεννοηθούν σε δέκα βασικά πράγματα για να μπορέσει να προχωρήσει η δουλειά του δήμου”.

Ο ίδιος, όπως είπε, έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για την παράδοση των φακέλων του Δήμου στον νέο δήμαρχο. “Ο δήμος δεν αλλάζει, ο δήμος έχει καθημερινή λειτουργία. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα τα οποία δεν σταματάνε επειδή θα αλλάξει ο δήμαρχος. Αυτά θα λειτουργήσουν κανονικά. Όσο γίνεται κανονικά να λειτουργήσεις το καλοκαίρι. Να μην ξεχνάμε έχουμε τις εθνικές εκλογές, αρχές Ιουλίου, έχουμε και την περίοδο των διακοπών από τα μέσα Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα είναι και περίοδος επίπονη. Απλώς θα είναι μια περίοδος η οποία θέλει πολύ προσοχή να τελειώνουνε πράγματα τα οποία μπορούν να τελειώσουνε”.

Ο κ Μπουτάρης ρωτήθηκε και για το εάν θα είχε να δώσει συμβουλές στο νέο δήμαρχο. “Προφανώς,απάντησε και γι αυτά στην παράδοση που θα κάνουμε, θα τον ενημερώσω”.

“Το γεγονός ότι είχε αποστασιοποιηθεί από την Πρωτοβουλία κι από την ανεξαρτητοποίηση του Ζέρβα ξεκίνησε το “ξήλωμα” για την Πρωτοβουλία, αυτό δεν πάει να πει ότι τον μισώ τον Ζέρβα , συμπλήρωσε ο κ Μπουτάρης και κατέληξε: “Είναι δήμαρχος Θεσσαλονίκης και οφείλω να του παρέχω κάθε δυνατή ευκολία για να λειτουργήσει ο δήμος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter