Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο μοναχός που παρενοχλούσε γυναίκες μέσα σε λεωφορεία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο μοναχός που παρενοχλούσε γυναίκες μέσα σε λεωφορεία

Η καταγγελία της κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως έπιασε τόπο, αφού τελικά συνελήφθη ο μοναχός, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε γυναίκες μέσα σε λεωφορεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο κατηγορούμενος προσέγγισε την 48χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έπεισε να πάνε στο αυτοκίνητό του, προκειμένου – όπως κατήγγειλε η ίδια – να της δωρίσει θρησκευτικά είδη.

Μετά την είσοδο της γυναίκας στο αυτοκίνητο και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφθούν μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας έβαλε μπρος το όχημα, παρά την εναντίωση της 48χρονης.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 41χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας, η οποία φαίνεται ότι κατάφερε να «δραπετεύσει» από το αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου και προέβη στην καταγγελία του συμβάντος.

Ο άντρας εντοπίσθηκε τελικά χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, όπως επίσης ρούχα κληρικού και μία πλαστή ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους στο όνομά του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter