Θεσσαλονίκη: Τεράστιες καταστροφές στο ΕΠΑΛ Νέων Μουδανιών - Ήταν υπό κατάληψη (Video - Photos)

Όπως τόνισε ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ, κ. Σταματιάδης, έχει καταστραφεί ο τεχνολογικός εξοπλισμός του σχολείου, ενώ υπάρχουν σημαντικές ζημιές στις υποδομές.

Εικόνες απόλυτης καταστροφής αντίκρισε το διδακτικό προσωπικό του ΕΠΑΛ Νέων Μουδανιών το πρωί της Δευτέρας, μετά την κατάληψη στην οποία είχαν προχωρήσει οι μαθητές από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι το βράδυ της Κυριακής 10 Νοεμβρίου.

Oι βανδαλισμοί σημειώθηκαν σε όλο το κτήριο, ωστόσο τα εργαστήρια πληροφορικής, του μηχανολογικού καθώς και του γεωπονικού έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Μεγάλες καταστροφές

Ο Διευθυντής, Σταμάτης Σταματιάδης, ανέφερε ότι μία λύση που εξετάζεται είναι η προσωρινή μεταστέγαση των σχολείων, καθώς απαιτείται αρκετό διάστημα για την αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες είναι τεράστιες.

 Όπως τόνισε ο κ. Σταματιάδης, έχει καταστραφεί ο τεχνολογικός εξοπλισμός του σχολείου, ενώ υπάρχουν σημαντικές ζημιές στις υποδομές

Καταστροφές στα εργαστήρια του ΕΠΑΛ

Τα προβλήματα είναι τόσα που σκέφτονται μετεστέγαση των μαθητών καθώς δεν μπορεί να λειτουργήσει το σχολείο

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, ήδη ξεκίνησε τις διαδικασίες για μετεγκατάσταση των σχολείων.

Πηγή: halkidikifocus.gr /  voria

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.