Θεσσαλονίκη: Το κρουαζιερόπλοιο “Serenissima” αναμένεται αύριο στο λιμάνι

Θεσσαλονίκη: Το κρουαζιερόπλοιο “Serenissima” αναμένεται αύριο στο λιμάνι

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αναμένεται να καταπλεύσει αύριο (Μ. Δευτέρα) στις 08:00 το κρουαζιερόπλοιο «Serenissima», προερχόμενο από την Καβάλα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΛΘ, στο πλοίο, σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων, επιβαίνουν 82 τουρίστες, στην πλειονότητά τους από τη Μεγάλη Βρετανία, καθώς και 53 άτομα πλήρωμα. Για τους επιβάτες έχουν προγραμματιστεί αύριο οργανωμένες περιηγήσεις στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έως και την Τρίτη 3 Απριλίου, οπότε και θα αποβιβαστούν οι επιβάτες. Την ίδια μέρα, στις 23:00, αφού επιβιβαστούν νέοι επιβάτες, θα αποπλεύσει με προορισμό τη Σαμοθράκη.

Ο πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ, Σωτήριος Θεοφάνης, δήλωσε ότι «η νέα διοίκηση του ΟΛΘ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη του κλάδου εξυπηρέτησης της κρουαζιέρας, που αναμένεται να έχει, εφόσον επιτευχθεί, σημαντικά πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομική ζωή και δραστηριότητα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, προτίθεται να εργαστεί συστηματικά προς την κατεύθυνση ανάπτυξης συνεργειών με τους αρμόδιους φορείς της πόλης και της περιοχής».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter