Δεν έκοψε 8.548 αποδείξεις!

Θεσσαλονίκη: «Ξέχασε» να κόψει αποδείξεις ύψους 463.000 ευρώ!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά συνολικά 8.549 αποδείξεις είχε «ξεχάσει» να «κόψει» ένας επιχειρηματίας όπως, διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που έκανε η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο έλεγχος έγινε στις 8 Απριλίου 2017 σε ατομική επιχείρηση σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι αστυνομικοί πήραν τα ηλεκτρονικά αρχεία 22.105 συνδρομών πελατών και τις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που αφορούσαν στα έτη 2014 και έπειτα. Από τη διασταύρωση των στοιχείων, διαπιστώθηκε η μη έκδοση 8.549 αποδείξεων, συνολικής αξίας 463.855,78 ευρώ, για τις οποίες δεν αποδόθηκε Φ.Π.Α. ύψους 88.387 ευρώ.

Για την υπόθεση θα ενημερωθεί η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων και τον περαιτέρω έλεγχο.

Πηγή: dailythess.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.