Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό περιοχές στην Ευκαρπία

Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό περιοχές στην Ευκαρπία

Σε διακοπή υδροδότησης στις περιοχές της Ευκαρπίας, που βρίσκονται σε χαμηλότερο υψόμετρο, προχωρά από τη μία μετά το μεσημέρι σήμερα και για πέντε ώρες η ΕΥΑΘ Α.Ε., προκειμένου να ενισχύσει τα υψηλότερα σημεία της περιοχής, στα οποία δεν έχει ακόμη επέλθει εξομάλυνση της παροχής.

Συγκεκριμένα, το νερό θα κοπεί τις προαναφερόμενες ώρες στις περιοχές μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου, Σμύρνης, Παπαδιαμάντη και Παπάγου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ ΑΕ επισημαίνει ότι η γενικότερη κατάσταση του υδροδοτικού συστήματος στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης εμφανίζεται σήμερα βελτιωμένη και οι στάθμες των δεξαμενών παρουσιάζουν τις τελευταίες ώρες ανοδική τάση.

‘Όπως επισημαίνεται, η βελτιωμένη εικόνα στην υδροδότηση είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και συνεχιζόμενης αποκατάστασης διαρροών -τόσο από την ΕΥΑΘ, όσο και από τους καταναλωτές στα εσωτερικά τους δίκτυα- αλλά και του τρόπου διαχείρισης του υδροδοτικού μοντέλου της πόλης.

Οι διευθετήσεις που γίνονται στις παροχές του δικτύου τις τελευταίες ώρες αποσκοπούν στην «ελάφρυνση» της λειτουργίας της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης, η οποία άγγιξε το μέγιστο των αντοχών της (8.000 κ.μ./ώρα προς κατανάλωση) και κυρίως στην ανακούφιση με μεγαλύτερη παροχή περιοχών, που επιβαρύνθηκαν με περισσότερες διακοπές τις προηγούμενες μέρες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter