Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν τον «Σόλωνα», τον σκύλο – μασκότ των Λαδάδικων

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν τον «Σόλωνα», τον σκύλο – μασκότ των Λαδάδικων

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο «Σόλωνας», ο σκύλος μασκότ στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Η εντεταλμένη σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα αδέσποτων ζώων, Μαρία Αρβανιτίδου, μέσω ανάρτησής της στο Facebook, ανακοίνωσε πως υπέβαλε μήνυση για βάναυση κακοποίηση του τετράποδου.

Αναλυτικά η ανάρτησή της: 

«Μόλις υπέβαλα μήνυση κατ αγνώστου στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, μετά από την κατάθεση της αυτόπτου μάρτυρος Jenny Gianna και ευελπιστώ η Αστυνομία να πράξει τα δέοντα και να εντοπίσει τον ένοχο.

Σ΄αυτό το σημείο θα ήθελα να συγχαρώ την Τζένη για τα κότσια πού είχε, όταν όλοι γύρω της «σφύριζαν αδιάφορα» να ουρλιάξει και να κινηθεί προς την κατεύθυνση του δίποδου την ώρα που κλωτσούσε τον Σόλωνα και στην συνέχεια να καλέσει την αστυνομία.

Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε σαν κοινωνία προς το καλύτερο και για να μπορέσουμε να τιμωρήσουμε υποδειγματικά όλα τα τέρατα που ξεσπούν βίαια πάνω σε αδύναμους ανθρώπους και αθώα πλάσματα.

Εχθές τα χαράματα ένα ελεεινό υποκείμενο στην περιοχή των Λαδάδικων κλώτσησε με μανία και κατ΄επανάληψη τον αγαπημένο μας Σολωνάκο…. την μασκότ της περιοχής.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω την οργή μου.

Ευτυχώς υπάρχει μία κοπέλα μάρτυρας που κάλεσε την αστυνομία ενώ οι γύρω κοιτούσαν απαθείς το περιστατικό. Το δίποδο που συνέχισε να κινείται απειλητικά και κατά ανθρώπων δεν συνελήφθη από την Αστυνομία.

Έχω αναλάβει την υπόθεση προσωπικά και θα κινηθώ κατά παντός υπευθύνου μαζί με την αυτόπτη μάρτυρα στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Ο Σόλωνας θα οδηγηθεί στην κτηνιατρική γιατί φέρει τραύματα στο αυτί και στο κεφάλι και ίσως έχει κάποια εσωτερική ζημιά από τα χτυπήματα.

Στη φωτογραφία ο Σόλων πέρσι τον Μάρτιο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter