Θεσσαλονίκη: Υποσχέσεις και ευχολόγια μοίρασε ο Μητσοτάκης στο πολύπαθο Ιπποκράτειο

Θεσσαλονίκη: Υποσχέσεις και ευχολόγια μοίρασε ο Μητσοτάκης στο πολύπαθο Ιπποκράτειο

Με ευχολόγια και αόριστες υποσχέσεις για τα δημόσια νοσοκομεία διάνθισε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης την επίσκεψή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, που εδώ και βδομάδες βιώνει πρωτοφανείς καταστάσεις και πληρώνει βαρύ τίμημα από την πανδημία, λόγω και των κυβερνητικών χειρισμών.

Ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι το ΕΣΥ πιέστηκε και συνεχίζει να πιέζεται, αλλά ταυτόχρονα ισχυρίστηκε ότι “αντέχει και θα αντέχει”, παρά το ότι ακόμα και το ίδιο το υπουργείο Υγείας ομολογεί ότι υπάρχουν ήδη ασθενείς διασωληνωμένοι που παραμένουν εκτός ΜΕΘ! Φυσικά δεν παρέλειψε να μοιράσει υποσχέσεις ότι (το ΕΣΥ) «θα έχει την αμέριστη στήριξη της πολιτείας και την αμέριστη προσωπική του φροντίδα»…

Ο Κ.Μητσοτάκης ζήτησε πάλι από τους πολίτες «να προσέχουν» ώστε «να βγούμε από την πανδημία με τις λιγότερες δυνατές απώλειες» και έκανε λόγο για «τις πρώτες ενθαρρυντικές ενδείξεις ότι αρχίζει κάπως να μειώνεται το ιικό φορτίο, ειδικά εδώ στη Β. Ελλάδα».

Όσον αφορά στο εμβόλιο, σημείωσε: «Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα είναι δωρεάν από την Πολιτεία, δεν θα είναι υποχρεωτικό αλλά στηριζόμαστε στην κοινή λογική των συμπολιτών μας, κυρίως στις συμβουλές που θα δώσουν πάνω απ’ όλα οι γιατροί, οι ειδικοί για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να προχωρήσουν στον εμβολιασμό από τον Ιανουάριο που θα ξεκινήσει και το μεγάλο εμβολιαστικό πρόγραμμα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter