Θεσσαλονίκη – Ζέρβας: Η πόλη κέρδισε σήμερα

Θεσσαλονίκη – Ζέρβας: Η πόλη κέρδισε σήμερα

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα νίκησε η Θεσσαλονίκη. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς ό,τι κι εάν ψήφισαν, ό,τι κι εάν επέλεξαν» δήλωσε, προσερχόμενος στα κεντρικά εκλογικά γραφεία του συνδυασμού του, στην οδό Τσιμισκή, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Από την αρχή, όταν ξεκίνησε αυτή η ανηφορική πορεία, δεν ξεχάσαμε ούτε λεπτό ότι η πρόταση μας είναι αυτοδιοικητική. Από την πόλη ξεκινούσαμε και στην πόλη καταλήγαμε. Ότι, πάνω από όλα, σε αυτές τις εκλογές έπρεπε να κερδίσει η πόλη. Και η πόλη κέρδισε σήμερα» τόνισε ο κ. Ζέρβας.

«Από αύριο κιόλας το μυαλό, οι ενέργειές μας, σε ένα σκοπό θα κατευθύνονται· μα γίνει η ζωή καλύτερη για όλους. Θέλω να πω ένα μεγάλο, ένα τεράστιο, ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν. Ξέρω καλά πόσο δύσκολο ήταν. Και θέλω να πω σε όλους τους δημότες της πόλης, ότι θα είμαι αυτός ο δήμαρχος που επιθυμούν. Θα είμαι ο δήμαρχος που θα κάνει τη δουλειά», πρόσθεσε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Ευθύνη, συνέπεια και εργατικότητα είναι οι παρακαταθήκες που μου άφησε ο πατέρας μου και δεν τον ξεχνώ, τον κουβαλάω κάθε στιγμή μαζί μου» συνέχισε, συγκινημένος, ο κ. Ζέρβας.

Ο νέος δήμαρχος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους οποίους ανέφερε με τα μικρά τους ονόματα, αλλά και «εκατοντάδες άλλους» που τον στήριξαν στην προεκλογική προσπάθεια και συνέχισε: «Δεν θα μπορούσα παρά να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου μητέρα και τις αδελφές μου. Και θα το ξαναπώ. Μόνο νίκες για τη Θεσσαλονίκη».

Έξω από την είσοδο των γραφείων τον κ. Ζέρβα περίμεναν, από νωρίς το απόγευμα, νέοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, φίλοι και ψηφοφόροι του προκειμένου να του ευχηθούν και ξέσπασαν σε εκδηλώσεις χαράς και επευφημίες με την άφιξή του. Επίσης, παραβρέθηκαν για να τον συγχαρούν και οι επικεφαλής άλλων παρατάξεων του πρώτου γύρου, νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, κ.ά.

Διαβάστε επίσης: Άνετη νίκη του Ζέρβα στον δήμο Θεσσαλονίκης – Το σχόλιο Ταχιάου

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter