Θετική στον κορονοϊό και η Νίκη Κεραμέως

Θετική στον κορονοϊό και η Νίκη Κεραμέως

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Νίκη Κεραμέως όπως αποκάλυψε η ίδια. Σημειώνεται πως χθες έγινε γνωστό ότι η βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης, βρέθηκε θετικός στην Covid19.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η υπουργός Παιδείας είπε πως ο σύζυγός της εμφάνισε συμπτώματα και αμφότεροι βγήκαν θετικοί. Η κ. Κεραμέως δεν έχει καθόλου συμπτώματα, όπως αναφέρει.

«Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. #ΜένουμεΑσφαλείς», έγραψε στο Twitter.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, σχετικά με το επιβεβαιωμένο κρούσμα της Υπουργού κ. Ν. Κεραμέως που διαπιστώθηκε σήμερα 27/10/2020 κατόπιν μοριακού ελέγχου PCR, σας ενημερώνουμε πως έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών της εντός της ΒτΕ και ήδη διενεργούνται rapid test σε επαφές της εντός του Κοινοβουλίου. Όσα πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα ήταν αρνητικά. Σήμερα διενεργήθηκε επισης απολύμανση σε χώρους του Μεγάρου της ΒτΕ (αίθουσα Ολομέλειας, περιστύλιο, κοινόχρηστοι χώροι του ισογείου, σε γραφεία του 2ου ορόφου κ.α.).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter