Θετικός σε κορονοϊό παίκτης της Γουλβς

Θετικός σε κορονοϊό παίκτης της Γουλβς

O 19χρονος επιθετικός της Γουλβς Λεονάρντο Καμπάνα αποκάλυψε ότι αυτός και τα μέλη της οικογένειάς του προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό, αλλά ανάρρωσαν.

«Η διάγνωση ότι είμαι θετικός στον ιό έγινε πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες. Αισθάνομαι καλά σήμερα, υποθέτω ότι όλη η οικογένειά μου κόλλησε τον ιό. Ημασταν όλοι μαζί στο σπίτι μου», δήλωσε ο Καμπάνα. Και συνέχισε λέγοντας ότι «ο πρώτος που αρρώστησε ήταν ο αδελφός μου, μετά η μητέρα μου και μετά εγώ. Ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου ήταν επίσης μαζί μας. Μίλησα με τον γιατρό της ομάδας και μου είπε να παραμείνουμε ήρεμοι και να μπούμε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες. Το κάναμε για 16 ημέρες και τότε ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου επέστρεψαν στον Ισημερινό. Η μητέρα μου επίσης έπρεπε να επιστρέψει, αλλά στη συνέχεια η πτήση της ακυρώθηκε, έτσι υποθέτω ότι θα μείνει εδώ μαζί με τον αδερφό μου για μερικές εβδομάδες ακόμα».

Ο νεαρός στράικερ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει το ντεμπούτο του με την Γουλβς, μετά την άφιξή του από τη Μπαρσελόνα του Ισημερινού. Στο ματς με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη στις 12 Μαρτίου δεν ήταν ούτε στην αποστολή. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter