Θετικός στον κορονοϊό ο Λοβέρα, αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου

Θετικός στον κορονοϊό ο Λοβέρα, αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο μέσος του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα και πλέον ο αυριανός τελικός (30/8) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι στον… αέρα.

Πρόκειται για το τρίτο κρούσμα στον Ολυμπιακό μετά τους Σεμέδο και Τζολάκη. Οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι θα ακολουθούσαν την αποστολή στο ΟΑΚΑ υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ σήμερα το πρωί. Τα αποτελέσματα βγήκαν πριν λίγο και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι θετικός στον Covid-19.

Ο Μάξι Λοβέρα τέθηκε σε καραντίνα και πλέον στον Ρέντη ακολουθούν τις οδηγίες που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όσον αφορά στην τύχη του τελικού όλα δείχνουν ότι πηγαίνει προς αναβολή.

Για την τύχη του αγώνα με την ΑΕΚ θα αποφασίσει ο ΕΟΔΥ, αλλά σύμφωνα με όσα έγιναν και πριν το πρώτο παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα πάει προς αναβολή το ματς. 

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο μετά από 48 ώρες στον Ολυμπιακό θα πρέπει να κάνουν νέα τεστ για τον κορονοϊό. Στην συνέχεια εφόσον δεν υπάρξει άλλο πρόβλημα η ΕΠΟ με τις αρμόδιες επιτροπές (διοργανώσεων και Κυπέλλου) να βρει την κατάλληλη ημερομηνία. Σύμφωνα με πηγές πάντως από την ΕΠΟ θα γίνει μία προσπάθεια για να μπει ο τελικός στις 12 Σεπτεμβρίου (ημέρα που με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει βέβαια ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter