Θεωρεί η Διεθνής Αμνηστία βασανιστήριο το «Mama» του Sin Boy;

Θεωρεί η Διεθνής Αμνηστία βασανιστήριο το «Mama» του Sin Boy;

Με ένα τρολάρισμα που… ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους, η Διεθνής Αμνηστία «τοποθετείται» για το ραπ τραγούδι «Mama», του Sin Boy, το οποίο, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει ξεπεράσει τα 19,5 εκατομμύρια views στο YouTube.

Η Διεθνής Αμνηστία σχολίασε σατιρικό άρθρο από το «Βατράχι», με τίτλο «Στη λίστα βασανιστηρίων της Διεθνούς Αμνηστίας το τραγούδι “Mama” του Sin Boy».

Το «Βατράχι» αναφέρεται σε μια φανταστική ανακοίνωση της Διεθνούς Αμνηστίας, η οποία δήθεν αναφέρει, μεταξύ άλλων: « Η οργάνωση μάλιστα εκφράζει φόβους ότι το λεγόμενο τραγούδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών για να αποσπάσει ομολογίες από κρατούμενους, καθώς η αναπαραγωγή του έστω και για λίγα λεπτά προκαλεί στο θύμα την ανάγκη να ομολογήσει οτιδήποτε, ακόμα κι αν δεν το έχει κάνει, προκειμένου να γλιτώσει. Από τη μία η φωνή του τραγουδιστή που είναι κάτι μεταξύ ρομπότ που έχει πάρει ζάναξ και να πνίγει κάποιος γατιά, από την άλλη οι ανεγκέφαλοι στίχοι που δε βγάζουν κανένα νόημα, μαζί συνθέτουν ένα ηχητικό βασανιστήριο που θα έκαναν και τον πιο σκληρό τζιχαντιστή να λυγίσει, πόσο μάλλον κάποιον που είναι αθώος».

Το άρθρο έγινε viral στο διαδίκτυο, φθάνοντας και στη Διεθνή Αμνηστία, η οποία τοποθετήθηκε για το θέμα με το εξής εκπληκτικό τρολάρισμα:

«Δεν επιβεβαιώνουμε, ούτε διαψεύδουμε το ρεπορτάζ από “Το Βατράχι”»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter