ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-2: Κέρδισε και πάτησε στην 6η θέση της Σούπερ Λιγκ

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-2: Κέρδισε και πάτησε στην 6η θέση της Σούπερ Λιγκ
SUPERLEAGUE 2023-2024 /EUROKINISSI

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εύκολα 2-0 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ. Οι Αρκάδες πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και κατέκτησαν την έκτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Στο 37’ ο Μιριτέλο έκανε το 0-1 και στο 55΄ο Κρεσπί διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Πολύ καλή εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους πραγματοποίησε ο 20χρονος τερματοφύλακας Νίκος Γραμματικάκης, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

«Είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον ΟΦΗ και για αυτό πιστεύω πως αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική και αποκτά άλλη αξία επειδή είναι εκτός έδρας. Καταφέραμε να κερδίσουμε πριν την περίοδο των Χριστουγέννων κι αυτό είναι σημαντικό για την ψυχολογία», δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Μίλαν Ράσταβατς, ενώ ο τεχνικός του ΟΦΗ Πέπε Μελ, είπε: «Για μένα αυτό το παιχνίδι είναι ίδιο με αυτό του Άρη. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας γιατί πιστεύω ότι η ομάδα με την μπάλα στα πόδια είναι καλή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά όταν χάνουμε την μπάλα είχαμε πολύ χώρο στην πλάτη μας και πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα στον αμυντικό τομέα. Μας κόστισαν τα λάθη, είμαι μια εβδομάδα στον ΟΦΗ, είναι δύσκολο να αλλάξεις πράγματα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα».

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (59’ Μαρινάκης), Καρώ (66’ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Θοράρινσον (72’ Ριέρα), Γκαγιέγκος, Νέιρα, Τοράλ, Αμπάντα, Μοσκέρα (59’ Μπάκιτς), Φελίπε.

Αστέρας Τρίπολης: Γραμματικάκης, Χουχούμης, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς Γκαρθία, Γκος (61’ Αλάγκμπε), Μουνάφο (87’ Βαλιέντε), Ζουγλής (74’ Ζουγλής), Καλτσάς (87’ Καρμόνα), Ρεγκίς (74’ Σίτο), Μιριτέλο.

**Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ παραχώρησε ισοπαλία (0-0) στον Παναιτωλικό και παρέμεινε ουραγός της βαθμολογίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter