ΟΦΗ και ΑΕΛ «κόλλησαν» στο 0-0

ΟΦΗ και ΑΕΛ «κόλλησαν» στο 0-0

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, αλλά η ΑΕΛ με κορυφαίο τον γκολκίπερ της, Κρίστινσον απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Γεντί Κουλέ». H κρητική ομάδα, εκτός από τους δύο βαθμούς, έχασε και τον Φερέιρα, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος δήλωσε: «Σήμερα στο γήπεδο υπήρχαν δύο ομάδες: Μια που ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι και μια να το κλέψει. Ήμασταν κυρίαρχοι για 96 λεπτά, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, δεν δεχτήκαμε καμία φάση στην εστία μας και το μόνο που δεν κάναμε είναι να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Κρατάμε την θετική εικόνα και προχωράμε. Θα προτιμούσα πάντως να χάσουμε και να μην τραυματιζόταν ο Φερέιρα».

Από την ΑΕΛ ο αμυντικός της Μανώλης Μπέρτος είπε: «Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι ένα αποτέλεσμα που μας ευχαριστεί. Είχαμε βέβαια και κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε πιστεύω παίξαμε καλά και πήραμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

ΟΦΗ : Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ(70′ Ναμπί), Τσιλιανίδης, Σεμέδο(86′ Φερέιρα, 90+2′ Μάνος) , Φιγκεϊρέδο.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπέρτος, Μόρας, Μούζεκ, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας(26′ Μπούστος), Σεσέροβιτς, Ουάρντα(86′ Βινίσιους) , Παπάζογλου(52′ Νούνιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter