ΟΦΗ – Κηφισιά 1-2: O Οζέγκοβιτς της χάρισε το πρώτο διπλό στην Super League

ΟΦΗ – Κηφισιά 1-2: O Οζέγκοβιτς της χάρισε το πρώτο διπλό στην Super League

Ο Οζέγκοβιτς με δύο γκολ χάρισε στην νεοφώτιστη Κηφισιά μια ιστορική νίκη, αφού ήταν η πρώτη εκτός έδρας (1-2 τον ΟΦΗ )στην Super League (21η αγωνιστική).

Μόλις στο 2ο λεπτό η Κηφισιά έχασε την μεγάλη ευκαιρία να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους αλλά το σουτ του αμαρκάριστο Τεσέιρα από το ύψος του πέναλτι και λίγο πλάγια έφυγε ψηλά άουτ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν τους Κρητικούς με συνεχόμενα κόρνερ και απείλησαν εκ νέου με κεφαλιά του Οζέγκοβιτς λίγο άουτ στο 6’. Όμως στο επόμενο λεπτό, ο Μπρεσάν ανέτρεψε στην περιοχή τον Κρισιούμα και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε ο Οζέγκοβιτς και άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό (0-1).

Ο ΟΦΗ ανέλαβε στη συνέχεια την πρωτοβουλία αλλά η Κηφισιά ήταν εκείνη που απειλούσε με τις αντεπιθέσεις της για 2ο γκολ με σουτ των Κρισιούμα και Μενέντες (17’ και 18’) και πάλι του Κρισιούμα στο 23’.

Στο β’ μέρος ο ΟΦΗ προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση αλλά δυσκολευόταν να πατήσει την περιοχή των φιλοξενούμενων. Ετσι σε μια ακόμη αντεπίθεση της Κηφισιάς στο 64’ μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια και σέντρα του Μενέντες, ο Οζέγκοβιτς και πάλι με προβολή έκανε και το 0-2. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Κηφισιά «καθαρίζει» το ματς, ο ΟΦΗ από κόρνερ του Νέιρα και γυριστή κεφαλιά του Αποστολάκη μείωσε σε 1-2 (71’) και ξαναμπήκε για τα καλά στο ματς…

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς άνοιξε για τα καλά χωρίς όμως οι δύο ομάδες να δημιουργήσουν προβλήματα στους αντίπαλους γκολκίπερ.

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» τους Μπρεσάν, Μενέντες, Βαφέα, Οζέγκοβιτς, Αποστολάκη.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (68’ Νέιρα), Βούρος, Μπρεσάν (37’ Λαμπρόπουλος), Θοράρινσον, Γκαγιέγος, Μεγιάδο (53’ Μπάκου), Αποστολάκης, Τοράλ (46’ Μπάκιτς), Ριέρα (53’ Λ. Φελίπε), Ισέκα.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (90’ Λαντρ), Τεσέιρα, Μιλίσεβιτς, Βαφέας, Σολόα (90’ Τσανάτζια), Μενέντες (57’ Μποτία), Κρισιούμα, Μπιφούμα (61’ Ιλιεφ), Οζέγκοβιτς (77’ Τετέι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter