ΟΦΗ – Κηφισιά 3-1: Νίκη και προβάδισμα πρόκρισης για τους Κρητικούς – Τα γκολ της αναμέτρησης (Video)

ΟΦΗ – Κηφισιά 3-1: Νίκη και προβάδισμα πρόκρισης για τους Κρητικούς – Τα γκολ της αναμέτρησης (Video)

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο ΟΦΗ που νίκησε 3-1 την Κηφισιά στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί τις 10/1/24 και ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στον προημιτελικό γύρο με το νικητή του ζευγαριού Καλλιθέας – Παναιτωλικού.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με υπηρεσιακούς προπονητές στον πάγκο τους. Ο Καράβελα για τον ΟΦΗ και ο Κουτρομάνος στην Κηφισιά, αφού προχθές και νωρίτερα σήμερα αποχώρισαν οι Νταμπράουσκας και Αναστασίου.

Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά με τρία γκολ στο πρώτο 25λεπτο. Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Τοράλ από κόρνερ του Αμπάντα. Η Κηφισιά αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με τον Αντερέγκεν στο 10′. Ομως πάλι ο Τοράλ στο 25′ από γύρισμα του Αμπάντα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε και το 2-1.

Στο 37′ η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι αρχικά για ανατροπή του Οζέγκοβιτς από τον Βούρο αλλά ο ρέφερι κλήθηκε στο VAR και άλλαξε απόφαση αφού ο αμυντικός του ΟΦΗ βρήκε μπάλα.

Στο 48′ η Κηφισιά έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Οζέγκοβιτς όμως στο 75′ ο Λουίς Φελίπε έκανε το 3-1 κι έδωσε σημαντικό αβαντάζ στους Κρητικούς.
Ομως η Κηφισιά πίεσε στο τέλος και στο 85′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τετέι από τον Βούρο.

 

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τετέι αλλά ο Μπάουμαν απέκρουσε και κράτησε το 3-1.

Ο διαιτητής Τσακαλίδης «κιτρίνισε» τους Νέιρα, Λ. Φελίπε, Αντερεγκεν, Ιπαλίμπο, Βούρο.

ΟΦΗ: Mπάουμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Νέιρα (62′ Ριέρα), Τοράλ (60′ Ντίκο), Αμπάντα (80′ Γκλάζερ), Φελίπε.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Παρράς, Μασούρας, Μποτία (59′ Σπίνος), Τσάπαν (59′ Κωνσταντακόπουλος), Παπασάββας (69′ Πρίτσας), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (69′ Τετέι), Σάντος, Οζέγκοβιτς (76′ Σμπώκος) Αντερέγκεν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter