ΟΦΗ-Λαμία 1-1: Ισοπαλία στο Γεντί Κουλέ – Η χαμένη ευκαιρία του Ακούνια (Video)

ΟΦΗ-Λαμία 1-1: Ισοπαλία στο Γεντί Κουλέ – Η χαμένη ευκαιρία του Ακούνια (Video)

ΟΦΗ και Λαμία μοιράστηκαν γκολ και βαθμό στο Ηράκλειο (1-1) στην 17η αγωνιστική της Super League.

Η Λαμία μόλις στο 3ο λεπτό αιφνιδίασε τους Κρητικούς. Εξαιρετική μεταβίβαση του Παπαδόπουλου προς τον Ακούνια στην πλάτη της άμυνας και εκείνος δεν αστόχησε για το 0-1. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR για πιθανό οφσάιντ αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Ο ΟΦΗ είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 26’. Εξαιρετική πάσα του Γκαγέγος στον ελεύθερο Φελίπε που πλάσαρε απέναντι από τον Κοσέλεβ, εκείνος βρήκε λίγο την μπάλα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Η Λαμία έχασε με τη σειρά της στο 29’ την ευκαιρία για το 0-2 αλλά ο Τσιλούλης έκανε αδύναμο πλασέ προ του Μπάουμαν που μπλόκαρε. Τελικά ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση από το σημείο του πέναλτι. Πέναλτι που έκανε ο Παπαδόπουλος στον Νέιρα στο 36’. Το εκτέλεσε ο παθών κι έκανε το 1-1…

Το 2ο ημίχρονο δεν είχε τις φάσεις του πρώτου μέρους με τη Λαμία να χάνει την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ακούνια στο 60’. Τελικά τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

 

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος «κιτρίνισε» τους Τζανδάρη, Μοσκέρα, Ακούνια, Μπάκιτς, Αμπάντα, Γκλάζερ.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγέγος, Μπάκιτς, Τοράλ (73’ Αποστολάκης), Νέιρα (57’ Ντίκο), Μοσκέρα (63’ Ριέρα), Φελίπε (73’ Γκλάζερ) .

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ, Τσιλούλης (62’ Τόσιτς), Τζανδάρης, Νούνιες (62’ Στάνκο), Σλίβκα, Ακούνια (62’ Μάλτσι), Μαρτίνεθ (46’ Σίντκλεϊ).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter