ΟΦΗ: Νίκη ψυχολογίας με Σακόρ (1-0 την Άντερλεχτ)

ΟΦΗ: Νίκη ψυχολογίας με Σακόρ (1-0 την Άντερλεχτ)

Αυτή την εμφάνιση σίγουρα δεν την περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του. Για τον ΟΦΗ ο λόγος που στο σημερινό φιλικό με την Αντερλεχτ στο Βέλγιο ήταν εντυπωσιακός, νίκησε με 1-0 και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον…

Ο ΟΦΗ που είχε πολύ καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σημείωσε το γκολ της νίκης στο 40’ με πλασέ του Σακόρ μετά από ασίστ του Φερέιρα.

«Όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε κάτι. Σίγουρα η νίκη είναι ωραίο συναίσθημα. Είδαμε πράγματα που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας, αλλά είδαμε και πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε. Θέλουμε το μηδέν στην εστία μας και το γκολ μπροστά. Αυτό θέλουν όλοι στο ποδόσφαιρο. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα τον ΟΦΗ κρατάω τη διάθεση των ποδοσφαιριστών. Είναι δυνατές προσωπικότητες και διακρίνω αισιόδοξο μέλλον γιατί υπάρχει διάθεση για δουλειά» είπε μετά το ματς ο κόουτς της ομάδας Γιώργος Σίμος.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε τον αγώνα με τους Σωτηρίου, Σακόρ, Νάστο, Ναμπί, Σεμέντο, Γιαννούλη, Σάσι, Κοροβέση, Μεγιάδο, Φερέιρα, Μπράουν. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Νέιρα, Μαρινάκης, Μάνος, Σαμίρ Ναμπί, Ντίνας, Μπολάκης, Δερμιτζάκης, Οικονόμου, Περδίκης, Νοικοκυράκης

ΆΝΤΕΡΛΕΧΤ: Μπέκς, Ελ Καμπάμπρι, Μπορνώ, Λόρενς, Καγιέμπε, Κουμς, Ντάσκεβιτς, Ζουλί, Γκέρκενς, Τρέμπελ, Ελ Χατζ. Έπαιξαν και οι Σάιεφ, Σα, Λεόνι, Σελμάεκερς, Κολασίν, Κανά, Κομπό, Ντάντε, Σανέ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter