ΟΦΗ: Όλα ήταν… μηδέν στο παιχνίδι του με τον Αστέρα

ΟΦΗ: Όλα ήταν… μηδέν στο παιχνίδι του με τον Αστέρα

ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης ήταν «άσφαιροι» και το παιχνίδι τους στο «Γ. Κουλέ» έμεινε στο 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν επιπέδου… Β’ εθνικής με τους γηπεδούχους να δημιουργούν φάσεις με τους Ντουρμισάι (31’), Ντε Γκουζμάν (37’), Λάμπρου (38’). Σωστές αντιδράσεις είχε ο τερματοφύλακας των Αρκάδων N. Παπαδόπουλος.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και ο Αστέρας πήρε με σχετική άνεση τον βαθμό της ισοπαλίας. Παρόλα αυτά σε τρία ματς πρωταθλήματος δεν έχει κάνει σεφτέ στο γκολ.

Ο Αν. Γκάμαρης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πασαλίδη, Νέιρα, Σανταφέ και Βαλιέντε.

ΟΦΗ: (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (61’ Ουές), Γιαννούλης (79’ Κοροβέσης), Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν (77’ Σελίμοβιτς), Νέιρα, Λάμπρου (46’ Καστάϊνιος), Ντουρμισάι, Καμάου (61’ Βαν Ντούινεν).

Αστέρας Τρίπολης: (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Τασουλής (71’ Σονί), Βαλιέντε, Σανταφέ (84’ Κανελλόπουλος), Γκόμες (60’ Καπίγια), Ριέρα, Σίτο (46’ Αλβάρες), Μπενίτο (60’ Μπαράλες).

Πριν από την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, μαζί σαν μια «γροθιά» συμμετέχουμε ενεργά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με τον παιδικό καρκίνο και στέλνουμε κοινό μήνυμα πριν την έναρξη του μεταξύ μας αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι διαιτητές θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας T-shirt με το χρυσό κορδελάκι και το μήνυμα «Οι δικοί μας ήρωες», ενώ το σύμβολο κατά του παιδικού καρκίνου, θα φορά όλο το προσωπικό των ομάδων που θα εργάζεται στο γήπεδο.

Λίγο πριν τη σέντρα, οι αρχηγοί των δύο ομάδων θα δωρίσουν από μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Η Παρέα της Αγάπης», ο οποίος στηρίζει εμπράκτως τα παιδιά που το έχουν ανάγκη!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter