ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Αβαντάζ πρόκρισης οι Αγρινιώτες – Τα γκολ του αγώνα (Videos)

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Αβαντάζ πρόκρισης οι Αγρινιώτες – Τα γκολ του αγώνα (Videos)

Με γκολ του Καρέλη στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων (94’) ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων και απέκτησε αβαντάζ πρόκρισης για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς έχει τη ρεβάνς στην έδρα του την ερχόμενη εβδομάδα (31/1, 17.00). Οποια ομάδα προκριθεί στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αρη – Νίκης Βόλου που παίζουν αύριο (24/1, 18.00).

Στο 19’ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Μπουζούκης έβγαλε μπροστά τον Φρ. Ντουάρτε που προχώρησε στον κενό χώρο και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στο πέναλτι στον επερχόμενο Ζοάο Πέδρο που με σουτ στη κίνηση έγραψε το 0-1. Μάλιστα ο σκόρερ λίγο έλειψε σε μια ακόμη ωραία αντεπίθεση στο 35’ να κάνει και το 0-2 αλλά ο Σωτηρίου έδιωξε σε κόρνερ. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κινδύνους την άμυνα του Παναιτωλικού

Με το ξεκίνημα το β’ μέρους ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση μετά από γύρισμα του Θοράρινσον ο Μπάκιτς πετάχτηκε στο κέντρο άμυνας των φιλοξενούμενων και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1. Το ματς άνοιξε για τα καλά και στο 61’ ο Πέδρο έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από λάθος του Σωτηρίου πλάσαρε βεβιασμένα και άστοχα στη κενή εστία. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε στο 1-1, στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων (94’) ο Παναιτωλικός βγήκε στην αντεπίθεση ο Φρ. Ντουάρτε έδωσε στον Καρέλη που «άδειασε» τον Μπρεσάν και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 1-2…

 

Ο διαιτητής Κατοίκος ¨κιτρίνισε» τον Τοράλ.

 

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος (59’ Λάρσον) , Λαμπρόπουλος, Μπρέσαν, Θοράρινσον, Μεγιάδο (46’ Γκλάζερ), Γκαγιέγος, Αποστολάκης (46’ Τοράλ), Μοσκέρα (72’ Μπάκου), Μπάκιτς, Ντίκο (46’ Φελίπε).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Λιάβας, Μαλής, Στάγιτς, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Τσιγγάρας (69’ Τορεχόν), Μπουζούκης (41’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (69’ Μπακάκης), Ντίας (69’ Σενγκέλια), Πέδρο (77’ Καρέλης).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter