ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 4-0: Ονειρικό ντεμπούτο για τον Δέλλα στο πάγκο της Κρητικών

ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 4-0: Ονειρικό ντεμπούτο για τον Δέλλα στο πάγκο της Κρητικών
SUPER LEAGUE 2023 - 2024 / ΟΦΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ματς που τον κοουτσάρισε ο Τραϊανός Δέλλας ισοπέδωσε τον Πανσερραϊκό επικρατώντας με το ευρύ 4-0. Με τη νίκη της η κρητική ομάδα ανάσανε βαθμολογικά, καθώς απομακρύνθηκε 7 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην ουσία το ματς κρίθηκε στο 10λεπτο από το 23’ μέχρι το 33’, όπου οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ. Στο 23’ και το 33’ σκόραρε ο Ισέκα και στο 29’ ο Λαμπρόπουλος.

Η ομάδα των Σερρών ήταν αγνώριστη, δεν μπήκε καν στο παιχνίδι και γι’ αυτό στο ημίχρονο ο προπονητής της Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές. Και πάλι δεν έβγαλε αντίδραση.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 79’ με σκόρερ τον Μπάκου.

«Πριν πω οτιδήποτε για το παιχνίδι, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή. Τον θέλουμε κοντά μας»,δήλωσε αρχικά ο Τρ. Δέλλας, ο οποίος πρόσθεσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είμαστε ακόμα στην αρχή, θα πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να αισθάνεται περήφανος για την ομάδα. Στο ψυχολογικό κομμάτι, από μόνη της μια αλλαγή προπονητή, φέρνει αλλαγή. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται, είναι παίκτες με ποιότητα και θεωρώ πως μέσα από την καθημερινή δουλειά θα βελτιώνουμε τα στοιχεία που θέλουμε».

Ο Μ. Ματσούκας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκαγέγος, Μπάουμαν, Νέιρα, Μαρινάκη, Ουεντραόγκο, Τόμας.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (46’ Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ (61’ Νέιρα), Γκαγέγος (81’ Γκλάζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (71’ Αποστολάκης), Ισέκα (71’ Φελίπε).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Διαμαντής (46’ Ντανκερλούι) , Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46’ Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46’ Στάικος), Τομάς (66’ Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter