ΟΦΗ: Σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά την παραίτηση του Γιώργου Σίμου

ΟΦΗ: Σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά την παραίτηση του Γιώργου Σίμου

Η 8η σερί ήττα του ΟΦΗ αυτή 5η φορά εντός έδρας από την ΑΕΛ με 2-3 έφερε και την παραίτηση του προπονητή της Κρητικής ομάδας, Γιώργου Σίμου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και ο ΟΦΗ βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Σίμος αποχαιρέτησε τους παίκτες του αλλά και τον κόσμο της ομάδας μέσω συνέντευξης Τύπου όπου τόνισε:

«Να ζητήσω την κατανόηση των εκπροσώπων του Τύπου ώστε να μην απαντήσω στα ερωτήματα, δεν είναι το πιο σημαντικό αλλά η επόμενη μέρα. Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες, στον διευθυντή ποδοσφαίρου και στη διοίκηση, πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Η παραίτηση μου έχει μεταφερθεί στη διοίκηση. Η ομάδα έχει τις ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει δυνατή σαν οικογένεια, όπως είμαστε, και θα βγει από αυτή τη δυσκολία.

Είμαι σίγουρος για το γκρουπ πως είναι τόσο δυνατό που θα τα καταφέρει. Είναι δύσκολη στιγμή για μένα. Ήταν τιμή μου. Ο σεβασμός είναι στον υπέρτατο βαθμό. Να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, όλους όσους δουλεύουν στον οργανισμό. Θέλω να κλείσω με αυτό, θα δίνω όλη τη θετική μου ενέργεια γιατί δέθηκα πολύ με αυτή την ομάδα, η χρονιά να τελειώσει όπως πρέπει και για αυτό αυτή η αλλαγή είναι το καλύτερο για την ομάδα και ξέρω πως θα λειτουργήσει θετικά. Ευχαριστώ τους πάντες, ήταν τιμή μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter