ΟΦΗ: Χορταστικό 2-2 με Ατρόμητο

ΟΦΗ: Χορταστικό 2-2 με Ατρόμητο

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ, ο ΟΦΗ παραχώρησε ισοπαλία στον Ατρόμητο (2-2), ο οποίος εάν ήταν πιο εύστοχος ο Μανούσος θα μπορούσε να πάρει και το «τρίποντο» της νίκης. Οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις κι ενώ έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Χουάν Μουνίθ.

Στο πρώτο ημίχρονο η κρητική ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 32’ έχασε την πρώτη κλασική ευκαιρία της. Ο Σαρδινέρο βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γιαννιώτη, το πλασέ του όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Ατρόμητου.

Στο 41’ ο Ναμπί εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα… τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στη ροή του ματς οι Περιστεριώτες σκόραραν με τον Μανούσο (0-1). Για να μετρήσει το γκολ ο διαιτητής Πρ. Ζαχαριάδης έκανε χρήση του VAR. Ο Χαρίσης σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη και θεωρήθηκε κακό παίξιμο της άμυνας και ο Μανούσος την έστειλε στα δίκτυα.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Νέιρα, ο οποίος νικήθηκε από τον Γιαννιώτη.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο 45λεπτο και έφερε τα πάνω κάτω στο ματς με τον Σαρδινέρο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο 49’ και στο 56’.

Στην συνέχεια ο Ατρόμητος προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και μοιραίος παίκτης του αναδείχθηκε ο Μανούσος, ο οποίος έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες στο 67’, στο 75’ και στο 86’. Τελικά η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 93’. Ο Μανούσος έβγαλε την σέντρα και ο Γούτας με κεφαλιά νίκησε τον Βάτερμαν (2-2).

O Ζαχαριάδης απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Μουνίθ για χτύπημα στον Νέιρα, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σαρδινέρο, Μεγιάδο, Βούρο, Ουές, Τομάσεβιτς, Ραμπέγιο, Γκάλο, Ρισβάνης.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (95’ Γιάννου), Μεγιάδο, Στάικος (79’ Μίγγος), Νέιρα, Ναμπί (87’ Σταρτζεόν), Σαρδινέρο (79’ Γκαργκαλατζίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γκάλο, Στρούγγης (46’ Ρισβάνης), Γούτας, Τομάσεβιτς (42’ Νάτσος), Κιβρακίδης, Χαρίσης (65’ Μουνίθ), Σάλομον, Ραμπέγιο (79’ Ενσικουλού), Γιακουμάκης (46’ Ούμπιδες), Μανούσος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter