Θήβα: Νεκρή 16χρονη που νοσηλευόταν με κορονοϊό – Τι λέει ο αδερφός της ανήλικης

Θήβα: Νεκρή 16χρονη που νοσηλευόταν με κορονοϊό – Τι λέει ο αδερφός της ανήλικης

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου μίας 16χρονης κοπέλας στην περιοχή της Θήβας η οποία νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο της πόλης.

Συγκεκριμένα, το άτυχο κορίτσι είχε προσέλθει στο νοσοκομείο της Θήβας την περασμένη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετική στον κορονοϊό παρουσιάζοντας ωστόσο ήπια κλινικά συμπτώματα. Το ανήλικο κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι του και τρεις ημέρες μετά, προσήλθε και πάλι στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου, της δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της.

Σήμερα ωστόσο, Τετάρτη το κορίτσι προσήλθε και πάλι στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς έχασε τη μάχη με το θάνατο. 

Το νοσοκομείο, δεν αναφέρει στην ανακοίνωσή του αν η 16χρονη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα της ανήλικης η οποία έχει διαγνωσθεί και εκείνη θετική στον κορονοϊό.

Συγκλονίζει ο αδερφός της άτυχης κοπέλας

Ο 20χρονος αδερφός του άτυχου κοριτσιού μίλησε στον Alpha για τον θάνατο της αδερφής του, δηλώνοντας: «Δεν ξέρω τι άλλο θα μου ξημερώσει, έχω και τη μητέρα μου εκεί. Έχασα την αδερφούλα μου, ό,τι και να μου πουν δεν θα μου απαλύνουν τον πόνο». 

Αναφορικά με το πώς κατέληξε η 16χρονη, ο αδερφός της ανέφερε ότι το κορίτσι εισήχθη τη Δευτέρα στο νοσοκομείο της Θήβας, οι γιατροί τής έδωσαν κάποια φάρμακα και ξαφνικά σήμερα το πρωί ενημέρωσαν τον πατέρα του ότι η κοπέλα κατέληξε. «Της έβαλαν διάφορα φάρμακα, δεν ξέρω τι να πω και σήμερα το πρωί είπαν στον πατέρα μου ότι χάθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο αδερφός της 16χρονης έκανε έκκληση στους αρνητές του κορονοϊού να προσέχουν και να τηρούν τα μέτρα. «Όσοι είναι συνωμοσιολόγοι, να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά. Μιλάει ένας πονεμένος αδερφός που έχασε την αδερφή του», τόνισε. Π

Πρόκειται για το νεαρότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας, καθώς η 16χρονη είναι το πρώτο ανήλικο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα. 

Ο δήμαρχος Θήβας κ. Αναστασίου, δήλωσε στο evima.gr, «η 15χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός και κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου Θήβας:

Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter