Θήβα: Ταυτοποιήθηκε το περίστροφο του 54χρονου που τραυμάτισε την 8χρονη (Photos)

Θήβα: Ταυτοποιήθηκε το περίστροφο του 54χρονου που τραυμάτισε την 8χρονη (Photos)

Ένα 38αρι περίστροφο που κατείχε παράνομα ο 54χρονος συλληφθείς, με το οποίο πυροβολούσε κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού, ταυτοποιήθηκε ως το όπλο του οποίου η βολίδα τραυμάτισε στο κεφάλι την 8χρονη Αλεξία, το απόγευμα της Κυριακής, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Η ταυτοποίηση του όπλου προέκυψε από την βαλλιστική εργαστηριακή εξέταση που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Σημειώνεται, ότι από την οικία που διατηρεί στην Βοιωτία ο κατηγορούμενος, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί το απόγευμα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες περιστρόφου, καθώς και δύο κυνηγετικά όπλα. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 54χρονος, που είναι ιδιοκτήτης βενζινάδικου, ήταν ένα από τα άτομα παρέας στο Λεοντάρι, στα οποία είχαν επικεντρωθεί από την αρχή οι έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς. Και αυτό γιατί υπήρχαν πολλές μαρτυρίες ότι από το σημείο που βρισκόταν η συγκεκριμένη παρέα έπεφταν πολλές μπαλωθιές. Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, η αστυνομία προχώρησε σε πολλές προσαγωγές, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε εξειδικευμένες αυτοψίες και ειδικές εξετάσεις, καθώς και κατ’ οίκον έρευνες. Το περίστροφο του 54χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο της οικίας του, σε περιοχή της Αττικής, επιμελώς κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter