Οι 3+1 gaming κονσόλες για να «λιώσεις» στο διπλό με την παρέα σου!

Οι 3+1 gaming κονσόλες για να «λιώσεις» στο διπλό με την παρέα σου!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να παίζεις παρέα με τους φίλους σου τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Είτε co-op, είτε ο ένας εναντίον του άλλου, το multiplayer έχει τη δική του γοητεία και θα σας χαρίσει συγκινήσεις που θα θυμάστε για καιρό! Αν η προοπτική αυτή δε σε αφήνει αδιάφορο λοιπόν, σου έχουμε τις κονσόλες που θα χαρίσουν σε ‘σένα και την παρέα σου ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας -μαζί φυσικά με ορισμένα παιχνίδια για να παίρνεις ιδέες. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο και να… πατήσεις Start!

Sony PS5

Το νέο PS5 δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μακράν η πιο δυσεύρετη κονσόλα στην ιστορία του gaming, είναι σε θέση να σου χαρίσει αξεπέραστες συγκινήσεις χάρη στα κορυφαία τεχνικά της χαρακτηριστικά. Την παράσταση κλέβει ο ταχύτατος, ειδικά σχεδιασμένος για τις ανάγκες της κονσόλας SSD δίσκος χωρητικότητας 825 GB ο οποίος εκμηδενίζει loading times και αναμονή, επιτρέποντάς σου να ξεκινήσεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια σε χρόνο μηδέν. Όχι πως όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του το PS5 πάει πίσω. Είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή της AMD με οκτώ πυρήνες χρονισμένους στα 3,5 GHz, γραφικά επίσης της AMD, αρχιτεκτονικής RDNA 2 με 36 CU στα 2,23 GHz και ισχύ 10,28 TFLOP, καθώς επίσης και 16 GB GDDR6 (256-bit με bandwidth 448 GB/s) ενώ θα το βρεις σε δύο εκδόσεις, με και χωρίς μονάδα UHD Blu-ray. Από πλευράς παιχνιδιών τώρα, θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις όλα τα μεγάλα blockbusters -από Black Ops – Cold War, Mortal Kombat 11 Ultimate, και Fortnite, μέχρι Overcooked: All You Can Eat, FIFA 21 και Sackboy: A Big Adventure.

Microsoft Xbox Series X

Το Xbox Series X της Microsoft είναι με δυο λόγια η ισχυρότερη gaming κονσόλα που έχουμε δει ποτέ. Τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν με αυτά high end gaming rig αφού ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή Zen 2 της AMD στα 3,8 GHz τεχνολογίας 7 nm, τον οποίο πλαισιώνουν 16 GB ταχύτατης GDDR6 RAM (τα 10 εκ των οποίων είναι στα 560 GB/s) και ένας PCIe NVMe SSD 4ης γενιάς χωρητικότητας 1 TB. Το σύστημα της Microsoft αριστεύει και στα γραφικά αφού η βασισμένη στην αρχιτεκτονική RDNA 2 της AMD κάρτα διαθέτει 52 CU στα 1,825 GHz αποδίδοντας ισχύ 12,15 TFLOP. Η μονάδα 4K UHD Blu-ray κλείνει το όλο «πακέτο» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημείωσε ότι το Xbox Series X συνοδεύεται από το νέο ασύρματο χειριστήριο της Microsoft το οποίο θα σου προσφέρει τέλειο κράτημα και υπέροχη αίσθηση στην αφή. Όσο για παιχνίδια; Στο Game Pass θα βρεις όλες τις first-party κυκλοφορίες της κονσόλας μαζί με πολλές third-party επιλογές έτσι ώστε να παίξετε με την παρέα σου ό,τι τραβά η όρεξή σας!

Nintendo Switch

Εκ πρώτης όψεως το Switch ίσως να μη δίνει την εντύπωση ότι θα σε καλύψει όσον αφορά στο multiplayer. Το σύστημα της Nintendo όμως είναι μία εξαιρετικά ευέλικτη κονσόλα με αστείρευτες δυνατότητες. Τα δύο Joy-Con αφαιρούνται από το σώμα της κονσόλας (μιλάμε πάντα για το Switch και όχι το Switch Lite) έτσι ώστε να παίξεις παρέα με έναν κολλητό σου τους τίτλους της αρεσκείας σας on the go. Αν μάλιστα έχεις και ένα ακόμα σετ, στο παιχνίδι θα μπουν ακόμα δύο φίλοι σας -στις περιπτώσεις που υποστηρίζονται τρεις και τέσσερις παίκτες φυσικά. Αν πάλι βρίσκεστε στη δροσιά του σαλονιού σου, τότε θα έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις επιπλέον χειριστήρια στην κονσόλα και να παίξεις με ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Οι δε επιλογές σου είναι ατελείωτες: Mario Kart 8 Deluxe, New Super Mario Bros. U Deluxe, Overcooked 2, Super Mario Party, Moving Out, Among Us, Animal Crossing: New Horizons, Rocket League, Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario Maker 2, Luigi’s Mansion 3. Η διασκέδαση δεν έχει όριο, λέμε!

Bonus: Sony PS4 Pro

Αν τώρα ψάχνεις αλλά δεν μπορείς να βρεις PS5 με τίποτα, σου έχουμε λύση: PS4 Pro. Πρόσεξε να δεις τι γίνεται: τα πλάνα της Sony περιλαμβάνουν παράλληλη κυκλοφορία των first-party τίτλων της τόσο στο PS5, όσο και στο PS4. Το ίδιο φυσικά ισχύει και με τα παιχνίδια τρίτων εταιρειών -βλ. EA, Activision, Ubisoft κλπ. Οπότε από πλευράς τίτλων είσαι καλυμμένος για το μέλλον. Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά, το PS4 Pro είναι μία εξαιρετικά ισχυρή κονσόλα που στέκεται με άνετα στις απαιτήσεις του σήμερα. Μέσα του κρύβει έναν οκταπύρηνο AMD Jaguar, 8 GB GDDR5 RAM και γραφικά επίσης από την AMD με ισχύ 4,2 TFLOP. Ο δε δίσκος του είναι στο 1 TB (υπάρχει και έκδοση 500 GB) χωρώντας όποιον τίτλο αποφασίσεις να κατεβάσεις, ενώ είναι και εφοδιασμένο με μονάδα Blu-ray. Προσιτό οικονομικά και -πάνω απ’ όλα- διαθέσιμο, είναι μία οικονομική πρόταση για τον casual gamer που ψάχνει ένα δυνατό σύστημα που θα του επιτρέψει να απολαύσει NBA 2K, PES, Call of Duty και άλλα blockbusters.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter