Οι 7 τροφές για καλύτερο σεξ!

Οι 7 τροφές για καλύτερο σεξ!

Αν νομίζετε πως τα στρείδια είναι τα μόνα που βοηθούν την σεξουαλική δραστηριότητα, τότε καιρός να αναθεωρήσετε. Σύμφωνα με το περιοδικό TIME, που επικαλείται επιστημονικές έρευνες, αυτές είναι οι 7 τροφές που υπόσχονται να απογειώσουν την σεξουαλική σας ζωή.

1. Αβοκάντο

Ήδη από την εποχή των Αζτέκων τα αβοκάντο ήταν από τις τροφές που θεωρούνταν …βοηθητικές στο σεξ, εξαιτίας ίσως του σχήματός τους. Οι επιστήμονες ωστόσο υποστηρίζουν ότι τα αβοκάντο είναι αφροδισιακά εξαιτίας των ευεργετικών τους ελαίων που βοηθούν στην καλή λειτουργία της καρδιάς και στην σωστή κυκλοφορία του αίματος.

2. Αμύγδαλα

«Στάσου μύγδαλα». Η ταινία είχε τα δίκια της λένε οι επιστήμονες αφού τα αμύγδαλα έχουν την ιδιότητα να βοηθούν στην γονιμότητα και να δημιουργούν ερωτική διάθεση. Όπως τα σπαράγγια, τα αμύγδαλα έχουν σίδηρο, σελήνιο και βιταμίνη Ε. Μια αφροδισιακή, φυσική μείξη που βοηθά στο σεξ.

3. Φράουλες

Το κόκκινο χρώμα είναι από μόνο του διεγερτικό. Πρόσφατη μελέτη δείχνει πως οι γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα είναι πιο ελκυστικές από εκείνες που φορούν μπλε η πράσινο. Οι φράουλες όμως είναι γεμάτες φολικό οξύ και βιταμίνη Β, που θεωρούνται από τους επιστήμονες ιδανικά για την γονιμότητα. Και αν θέλετε να προχωρήσετε μια πίστα παραπέρα, βουτήξτε φρέσκες φράουλες σε μαύρη σοκολάτα. Σίγουρη επιτυχία!

4. Θαλασσινά

Εντάξει είναι η γνωστότερη τροφή που βοηθά στο σεξ. Γεμάτα ευεργετικά ωμεγα 3 και έλαια, και παρά την γλιστερή και –σε μερικές περιπτώσεις …αηδιαστική εμφάνιση των θαλασσινών, ωστόσο πρόκειται για την πλέον αφροδισιακή τροφή που μπορεί να δοκιμάσει κανείς.

5. Ρόκα

Γεμάτη στα αντιοξειδωτικά η ρόκα θεωρείται από τα φαγητά SOS για καλό σεξ. Οπότε, αφού μια σαλάτα θα έχετε ως συνοδευτικό στο φαγητό σας, προτιμήστε την ρόκα.

6. Σύκα

Είναι γλυκά, έχουν ιδιαίτερο σχήμα και είναι γεμάτα σε φυτικές ίνες. Για τους επιστήμονες, τα σύκα είναι επίσης και ένα από τα πιο σεξι τρόφιμα.

7. Εσπεριδοειδή

Τα εσπεριδοειδή, πορτοκάλια, λεμόνια,μανταρίνια, γκρέιπφρουτ έχουν –εκτός των άλλων- αντιοξειδωτικά, και βιταμίνη C, που είναι βασικά για την ανδρική αναπαραγωγική υγεία. Εκμεταλλευτείτε τα, εμπλουτίζοντας την σαλάτα με ρόκα (που λέγαμε παραπάνω) με κομματάκια πορτοκάλι ή γκρειπφρουτ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter