Οι ABBA επέστρεψαν–καινούργιος δίσκος μετά από 40 χρόνια

Οι ABBA επέστρεψαν–καινούργιος δίσκος μετά από 40 χρόνια

Σαράντα χρόνια μετά τη διάλυση του, το σουηδικό συγκρότημα ABBA επιστρέφει και βγάζει το νέο του άλμπουμ ονόματι «Voyage».

«Οι ABBA επέστρεψαν με το καινούργιο άλμπουμ “Vogage”» σημειώνει η λιτή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος. Το άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμο σε ηλεκτρονικές μουσικές πλατφόρμες, σε CD ακόμη και σε κασέτα.

Το Voyage έχει δέκα καινούργια τραγούδια, τα οποία θα παρουσιαστούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Λονδίνο, που χωράει 3,000 θεατές. Εκεί οι ABBA θα εμφανιστούν δέκα μουσικοί μαζί με τέσσερα ολογράμματα, τα οποία έχουν ονομαστεί «Abbatars».

Η αρχική δήλωση για τη κυκλοφορία του νέου άλμπουμ είχε γίνει στο Λονδίνο στις αρχές Σεπτέμβρη και το συγκρότημα είχε μπει στο στούντιο για τις ηχογραφήσεις από την περασμένη άνοιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το συγκρότημα ήταν το «The Visitors» το 1981. Οι ABBA έχουν πουλήσει περίπου 400 εκατομμύρια singles και δίσκους σε όλον τον κόσμο. Το 2015 η μουσική σύνθεση «Dancing Queen» εισήχθη στο Hall of Fame των Grammy, ενώ οι μουσικές κωμωδίες “Mamma Mia!” και “Mamma Mia! 2” που βασίστηκαν στα τραγούδια του σουηδικού συγκροτήματος, συνέλλεξαν περισσότερα από 1 δις δολάρια σύμφωνα με τα δεδομένα του IMDb.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter