Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Οι Abba ξανασμίγουν για συναυλία μετά από 35 χρόνια (Video)

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τους ίδιους. Πρόκειται να ξανασμίξουν φέτος υπό τον Simon Fuller αλλά δεν υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες.

Πρόκειται για το πιο δημοφιλές Σουηδικό συγκρότημα και από τα λίγα που ξέρουμε οι : Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, και Anni-Frid Lyngstad θα συνεργαστούν και πάλι μαζί υπό τον Simon Cowell. Πρόκειται για το ίδιο άτομο που βρισκόταν πίσω από τους Spice Girls. Όπως αναφέρεται «θα γίνει χρήση όλης της τελευταίας ψηφιακής και εικονικής τεχνολογίας».

Τι σημαίνει αυτό;

Μπορεί να μην εκτελέσουν κανονικά... 

Μπορεί να εμφανιστούν ταυτόχρονα στη σκηνή από τα σπίτια τους ή μπορεί να εμφανιστούν ως ολογράμματα. 

Ή κάτι που δεν μπορούμε να σκεφτούμε…

Οι Abba ανέβηκαν στην κορυφή με το Διαγωνισμός της Eurovision 1974 εκπροσωπώντας την Σουηδία.

«Πολλοί φανατικοί οπαδοί μας, μας ζητούν να ενωθούμε και πάλι. Έτσι, ελπίζω πως η αναδημιουργία των Abba θα τους εξιτάρει, όπως εξιτάρει και μένα», δήλωσε η Anni-Frid Lyngstad.

Και ο Benny Andersson συνέχισε:

«Μας εμπνέουν οι απεριόριστες δυνατότητες που μας επιφυλάσσει το μέλλον και μας αρέσει να είμαστε μέρος της δημιουργίας κάτι νέου και συνταρακτικού. Μια μηχανή του χρόνου που θα συλλάβει το ποιοι ήμασταν και ποιοι είμαστε».

Και συνέχισε:

«Η δημιουργικότητα και οι ιδέες που εκφράστηκαν από τα μέλη των Abba τους μήνες που πέρασαν με γέμισαν με μεγάλο ενθουσιασμό».

Όπως και να ‘χει, πρέπει να περιμένουμε!

Το “Top Ten” των ΑΒΒΑ:

1 The Winner Takes it All

2. Dancing Queen

3. Knowing Me, Knowing You

4. Take a Chance On Me

5. SOS

6. Mamma Mia

7. Waterloo

8. Does Your Mother know

9 Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)

10 Fernando

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.