Οι αερολογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Οι αερολογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Μπορεί ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου να προτιμά τα διαγγέλματα και το λιβάνισμα από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, επιλέγοντας τον μονόλογο και αποφεύγοντας να απαντήσει και να πάρει θέσεις, αλλά δεν ισχύει αυτό για τους υπουργούς του που προσπαθούν καθημερινά με αερολογίες και κολλημένη βελόνα να αποφύγουν να απαντούν επί της ουσίας.

Ουσιαστικά, χωρίς να έχουν απαντήσεις -αφού προσπαθούν να ωραιοποιήσουν τα έργα και τις ημέρες τους- ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έχει μείνει με άδεια τα χέρια και κάθε φορά που βρίσκεται σε αδιέξοδο (σχεδόν πάντα) μετατρέπεται σε  αξιωματική αντιπολίτευση, ξεχνώντας πως είναι κυβέρνηση.

Κάθε φορά που βρίσκεται στρυμωγμένος και εκτός κειμένου επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ως γνωστόν αυτός φταίει για την αποτυχία της ΝΔ!

Εξάλλου ο ίδιος ο Στέλιος Πέτσας προσπαθεί να αποφύγει τη λέξη «μαξιλάρι» γιατί έτσι θα παραδεχθεί την προίκα των 37 δισ. που τους άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ και την οποία τρώνε… επισήμως (όπως μάθαμε από «διαρροές»).

Όπως έριξε και τις ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές που ήθελαν οι… νεοδημοκράτες!

Σήμερα μάλιστα ξεπέρασε τον εαυτό του, μη απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας μάλιστα πως η εμφάνιση Τσίπρα στη Βουλή «μόνο θλίψη προκαλεί»

Χαρακτήρισε μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα «μικρό» λέγοντας ότι «το κοστούμι του αρχηγού της αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο».

Για πόσο καιρό πιστεύει πως θα είναι αρκετές τέτοιες εκφράσεις μικρότητας για να μην απαντά η κυβέρνηση στα μεγάλα ερωτήματα που αφορούν την οικονομία, τη διάθεση της δημόσιας περιουσίας, τα εργασιακά ή γενικά την πρόβλεψη για το μέλλον;

Πιστεύουν πως με πυροτεχνήματα θα προστατεύσουν τους εργαζόμενους, τη δημόσια υγεία ή τους πολίτες από την κρίση που ξεκίνησε ήδη; Πιστεύουν πράγματι πως έχουν χρόνο; 

Ίσως να πιστεύουν πως με μερικές μπουλντόζες στο ελληνικό για να κατεδαφίσουν τα παλιά θα γεμίσουν οι τσέπες των πολιτών…

Με την παραπληροφόρηση και τα ψέματα κέρδισαν τις εκλογές αλλά τώρα είναι κυβέρνηση, κάτι που έχουν ξεχάσει με τόσα φούμαρα…

Μπορεί και να διαβάζουν τις δικές τους εφημερίδες και να τα πιστεύουν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter