Οι «Άγριες Μέλισσες» σπάνε την ομοφοβία: Το πρώτο γκέι φιλί στη σειρά

Οι «Άγριες Μέλισσες» σπάνε την ομοφοβία: Το πρώτο γκέι φιλί στη σειρά

Μια σκηνή ορισμένων μόνο δευτερολέπτων στη γνωστή σειρά «Άγριες Μέλισσες» ήταν αρκετή για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας σε πανελλαδική μετάδοση.

Η καθημερινή σειρά εποχής, «Άγριες Μέλισσες», που έχει κερδίσει δικαίως το ελληνικό κοινό, δεν δίστασε να κοιτάξει κατάματα το συντηρητικό κοινό και να αναμετρηθεί με συντηρητικές και σκοταδιστικές απόψεις της ελληνικής κοινωνίας.

Έτσι, οι θεατές της χθεσινού επεισοδίου του τρίτου πλέον κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες», που υπενθυμίζεται ότι διαδραματίζεται κατά την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας στην Ελλάδα, από το 1967 έως το 1974, έπεσαν πάνω σε μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των ελληνικών τηλεοπτικών σειρών, τηλεοπτική σκηνή.

Μια σκηνή στην οποία καταγράφηκε το πρώτο γκέι φιλί μεταξύ του Λευτέρη, καταπιεσμένου γιου του Ακύλα Μεγαρίτη και του Δημήτρη, γιου του Τόλια, κοινοτάρχη του Διαφανίου.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η σειρά επιλέγει να πάρει θέση ενάντια σε κοινωνικά ιδέες που οδηγούν στην καταπίεση και τον αποκλεισμό. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι η πλοκή της σειρά εκτυλίσσεται -μεταξύ άλλων- γύρω από το κοινωνικό θέμα της γυναικείας κακοποίησης.

Μια ακόμα «γροθιά» στην ομοφοβία και τον ρατσισμό από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Δείτε τη χαρακτηριστική σκηνή:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter