Οι αγώνες της ημέρας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Οι αγώνες της ημέρας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα για τους λάτρεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Το μενού περιλαμβάνει κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, Ευρωλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ.

Στις 17.15 το απόγευμα ξεκινάει η πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ της Ξάνθης και του ΟΦΗ, η οποία δεν έγινε την περασμένη εβδομάδα, λόγω αδυναμίας της κρητικής ομάδας να ταξιδέψει ως τη Θράκη. Από τη στιγμή που η πειθαρχική επιτροπή αποφάνθηκε ότι δεν υπήρχε ευθύνη του ΟΦΗ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα, η ΕΠΟ προχώρησε στον ορισμό του αγώνα για σήμερα, στο «Ξάνθη Arena».

Στο μεταξύ, για αύριο ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι τρεις από τις πέντε αναμετρήσεις της φάσης των «16» του κυπέλλου, που δεν διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα, λόγω της κακοκαιρίας. Παράλληλα, για σήμερα και αύριο ορίστηκαν και οι αγώνες ρεβάνς, στα τρία ζευγάρια όπου διεξήχθησαν κανονικά την περασμένη εβδομάδα τα πρώτα ματς. Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

ΤΡΙΤΗ

17:15 Ξάνθη-ΟΦΗ (Ξάνθη Arena)

ΤΕΤΑΡΤΗ

15:00 Λεβαδειακός-ΑΕΚ (Δημ. Γήπεδο Λιβαδειάς)

17:15 Λαμία-Ατρόμητος (ΔΑΚ Λαμίας)

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Τρίκαλα (“Θ. Κολοκοτρώνης”) (2-0)

19:30 Άρης-Ολυμπιακός (“Κλ. Βικελίδης”)

ΠΕΜΠΤΗ

17:15 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (Γηπ. Τούμπας) (2-0)

ΤΕΤΑΡΤΗ (01/02)

15:00 Κισσαμικός-Παναθηναϊκός (Δημ. Γήπεδο Περιβολίων) (0-3)

Μπάσκετ: Ευρωλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ

Για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας του μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός παίζει απόψε, στις 20.45, εντός έδρας, εναντίον της Μπαρτσελόνα. Αύριο, για την ίδια αγωνιστική, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την ομώνυμη ομάδα (21.45)

Με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται απόψε και αύριο η κανονική περίοδος του FIBA Champions League. Πρώτος αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται ήδη στη Λετονία για τον αποψινό ( 19:00) αγώνα με την Βέντσπιλς. Με νίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξασφαλίζει την 4η θέση του 3ου ομίλου και παράλληλα, την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έχει ελπίδες να προκριθεί και με ήττα, αφού είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις καλύτερους πέμπτους, που επίσης θα περάσουν στην επόμενη φάση. 

Ο Άρης, που έχει ήδη «κλείσει θέση» για τον επόμενο γύρο, φιλοξενείται αύριο ( 21:00) στην έδρα της -πρωτοπόρου του Α΄ ομίλου- Μονακό. Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, οι «κίτρινοι» είχαν ηττηθεί από τους Μονεγάσκους με 65-62.

Τέλος, η ΑΕΚ, που επίσης έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, υποδέχεται αύριο (19:00) την Ζιέλονα Γκόρα, από την οποία είχε χάσει με 75-72 στην Πολωνία. Με νίκη, η Ένωση θα τερματίσει στην 2η θέση του ομίλου της και είναι πολύ πιθανό να πάρει ένα από τα τρία «εισιτήρια» (σ.σ. δίνεται στους τρεις καλύτερους δεύτερους των ομίλων) που θα την οδηγήσουν απευθείας στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter