Οι ακροβατισμοί της Φώφης

Οι ακροβατισμοί της Φώφης

Ελίσσεται συνεχώς η Φώφη Γεννηματά για να αποφεύγει τις στενές επαφές… τρίτου τύπου με τον ΣΥΡΙΖΑ (κυρίως) και με τη ΝΔ (λιγότερο). 

Θέλει να προβάλει το Κίνημα Αλλαγής σαν χρήσιμη αντιπολίτευση. Ας πούμε, στις πρόσφατες αποκαλύψεις για το Μάτι, εκτός των άλλων, η Χαριλάου Τρικούπη έδωσε έμφαση στον τρόπο ανέλιξης στην ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος: «Ο καθόλα προβληματικός τρόπος με τον οποίο αναδεικνύονται η ηγεσία και η ανώτατη ιεραρχία του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει αλλάξει ουσιωδώς έναν χρόνο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από τη ΝΔ». 

Έτσι, φέρνει τροπολογία με νέο σύστημα επιλογής και ανάδειξης στις θέσεις ευθύνης στο Πυροσβεστικό Σώμα. Η Φώφη Γεννηματά ρίχνει και (ελαφρά) πυρά προς Μαξίμου μεριά. Βάζει στο στόχαστρο κυρίως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο κατηγορεί ότι έχει απόλυτη ευθύνη για το έλλειμμα αξιοκρατίας και ανεξαρτησίας που ταλανίζει το Πυροσβεστικό Σώμα.

Και τα τρολ τον χαβά τους

Από το πρωί της Τετάρτης βγήκαν τα τρολ του διαδικτύου, σιτιζόμενοι παραγοντίσκοι πάντα με κρατικό χρήμα: ευτυχώς που έχουμε Μητσοτάκη και δεν έχουμε Τσίπρα και Καμμένο. Μόνο που η τουρκική επιθετικότητα έχει αλλάξει πίστα τον τελευταίο χρόνο με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς μπορούν να λένε ότι επί των ημερών τους περιόρισαν ή απέτρεψαν την εκδήλωση της τουρκικής επιθετικότητας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter