Οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί… διορθώνουν νέο λάθος της Κεραμέως! (Video)

Οι αναπληρωτές νηπιαγωγοί… διορθώνουν νέο λάθος της Κεραμέως! (Video)

Με σχόλιό της η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών διόρθωσε λάθος της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως η οποία σε τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρθηκε σε “μαθήματα” όπως γυμναστικής, αγγλικών, θεατρολογίας στα παιδιά προσχολικής ηλικίας! 

«Στο Νηπιαγωγείο δεν υφίστανται διακριτά αντικείμενα μάθησης,αλλά πλαίσια ανάπτυξης δραστηριοτήτων που είναι αναπτυξιακά κατάλληλα και αποτελεσματικά για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας», ενημερώνουν την υπουργό οι νηπιαγωγοί. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΕΑΝ: 

«Να υπενθυμίσουμε στην κα Υπουργό Παιδείας, όπως άλλωστε αναφέραμε και στην επιστολή που έστειλε η ΠΕΑΝ προς το Υπουργείο Παιδείας, ότι στο Νηπιαγωγείο δεν υφίστανται διακριτά αντικείμενα μάθησης,αλλά πλαίσια ανάπτυξης δραστηριοτήτων που είναι αναπτυξιακά κατάλληλα και αποτελεσματικά για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Δεν υπάρχουν δηλαδή ξεχωριστά ΄΄μαθήματα΄΄γυμναστικής, αγγλικών, θεατρολογίας κ.τ.λ.όπως αναφέρει η κα Ν.Κεραμέως στη συνέντευξή της.

Ο κλάδος μας οφείλει να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να είναι συσπειρωμένος, ώστε να αντιδράσει σε κάθε νέα ΄΄αναμόρφωση- εμπλουτισμό΄΄ του Προγράμματος Σπουδών μας!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter