Οι Anonymous Greece «έριξαν» την ιστοσελίδα της ΔΕΗ

Οι Anonymous Greece «έριξαν» την ιστοσελίδα της ΔΕΗ

Νέα διαδικτυακή «επίθεση» εξαπέλυσαν οι Anonymous Greece, που έβαλαν αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους την ιστοσελίδα της ΔΕΗ η οποία είναι εκτός λειτουργίας.

«H ιστοσελίδα της ΔΕΗ είναι εκτός λειτουργίας από το πρωί». Αυτό αναφέρει το μήνυμα των Anonymous Greece στο Facebook, που σηματοδοτεί τη νέα επίθεση των… άγνωστων χάκερς.

Σγκεκριμένα, το μήνυμα που συνοδεύει την φωτογραφία στο Facebook αναφέρει: «H ιστοσελίδα της ΔΕΗ είναι εκτός λειτουργίας από το πρωί. Οι επιθέσεις κατά των συστημάτων τους θα συνεχιστούν«.

Στο μήνυμα των Anonymous Greece αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Προκειμένου να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα, οργανωμένα κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να εμποδίζεται ο λογικός έλεγχος, στηρίζεστε σε καθαρά παραπλανητικά ή εκβιαστικά μέσα!

Έτσι, δίνετε εντολή σε δικηγορικά γραφεία να στέλνουν εξώδικα σε συμπολίτες και εν συνεχεία «κόβετε» το ρεύμα όποτε προαιρείσθε… Να ξέρετε ότι αυτή η κατάσταση έχει φθάσει ήδη στο απροχώρητο με αποτέλεσμα να έχετε γίνει ήδη στόχος.

Η σημερινή επίθεση στο www.dei.gr είναι απλά μια προειδοποίηση για το τι θα συμβεί, εάν εξακολουθήσετε αυτήν την πολιτική της τρομοκρατίας. Σύντομα θα καταστρέψουμε όλα τα ηλεκτρονικά σας συστήματα«.

https://www.facebook.com/anonopsgr/photos/a.1743087469140869/1793146414134974/?type=3&theater

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter