Οι Αντετοκούνμπο δώρισαν 10.000 μάσκες

Οι Αντετοκούνμπο δώρισαν 10.000 μάσκες

Δέκα χιλιάδες μάσκες για την αντιμετώπιση της πανδημίας δώρισαν οι αδελφοί Αντετοκούνμπο.

Η προσφορά τους απευθύνεται στους κατοίκους του Δήμου Ζωγράφου, όπου ο Γιάννης και ο Θανάσης έκαναν τα πρώτα βήματα της καριέρας τους, με τη φανέλα του Φιλαθλητικού.

Τα πέντε αδέλφια δεν ξεχνούν τις ρίζες τους και εξακολουθούν να στηρίζουν έμπρακτα την πατρίδα τους, μολονότι η οικογένεια κατοικεί πλέον στην Αμερική.

Μάλιστα χθες οι Αντετοκούνμπο γιόρτασαν τα γενέθλια της χήρας μητέρας τους, Βερόνικα, την οποία στόλισαν με αγαπησιάρικα μηνύματα μέσω του Ιnstagram.

Ο Δήμος Ζωγράφου εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη δωρεά, η οποία δεν ανακοινώθηκε ποτέ από τον MVP του ΝΒΑ και τα αδέλφια του: «Ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για την προσφορά 10.000 μασκών για τους κατοίκους της πόλης, ως μέτρο προστασίας από τον ιό Covid 19.

H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα.

Οι μάσκες θα μοιραστούν στους εργαζόμενους του Δήμου Ζωγράφου που συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αυτές τις δύσκολες ώρες, αλλά και στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

Για τη σπουδαία προσφορά της οικογένειας Αντετοκούνμπο ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας είπε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις επειδή γίνεται αυτές τις δύσκολες ώρες για ολόκληρο τον πλανήτη. Με την προσφορά τους επιβεβαιώνουν ότι δεν ξεχνούν την πόλη μας κι όπως έχουμε ανακοινώσει, όταν ξεπεραστεί ο εφιάλτης του κορωνοϊού, ο Δήμος Ζωγράφου θα τιμήσει ανάλογα τον Γιάννη και τα αδέρφια του».

Στην προσφορά της οικογένειας Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος, που μαζί με τον Δήμαρχο Ζωγράφου, παρέλαβαν τις μάσκες.

«Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο αλλά και την πόλη μας βρίσκονται δίπλα μας. Με μια κίνηση υψηλού συμβολισμού αλλά και ουσίας δείχνουν τον ανθρωπισμό τους και την ευαισθησία τους για τον Δήμο μας καθώς και τον Φιλαθλητικό, την ομάδα που τους ανέδειξε. »

Ο Δήμος Ζωγράφου θα αρχίσει άμεσα τη διανομή των μασκών στους κατοίκους της πόλης.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter